FanOtic

Dünya Kupası heyecanını hissettirecek, keyifli ve kaliteli bir iPhone uygulaması.

FanOtic

Fanotic, Brezilya 2014 heyecanını size doyasıya yaşatacak harika bir fotoğraf paylaşım uygulaması. Birbirinden güzel efektlerin yer aldığı uygulamada, fotoğraflarınıza anında Brezilya 2014 Dünya Kupası stickerlerından birini yapıştırabilir; kupada desteklediğiniz takımın logosu ile safınızı belli edebilirsiniz!

Fanotic ile, Dünya Kupası stickerlı fotoğrafınızı düzenledikten sonra, sosyal medya ve diğer platformlarda arkadaşlarınızla anında paylaşabilirsiniz. Haftalarca sürecek Brezilya 2014 fırtınası her yeri sarmış durumda; Fanotic ile kupa maratonu boyunca birbirinden farklı Dünya Kupası fotoğraflarınız ile bu futbol şölenine dair harika bir anı saklayabilir, her yerde profil fotoğrafı olarak kullanmak isteyeceğiniz kalitedeki 'Dünya Kupası fotoğrafınız' ile Brezilya 2014 heyecanını her an hissedebilirsiniz!

Merakla beklenen iPhone Dünya Kupası sticker fotoğraf uygulaması, tamamen ücretsiz ve tüm iPhone kullanıcıları için indirdikten sonra baş köşede saklanacak, son derece kaliteli ve hızlı bir altyapıya sahip; herkesi cezbedecek kullanıcı dostu bir ara yüze sahip...

Okuyucu Yorumları