Excel Merger Pro 1.2

Excel Merger, Windows için kullanışlı bir Excel dosyası ve çalışma kitabı birleştirme aracıdır

Excel Merger Pro 1.2

Excel Merger, Windows için kullanışlı bir Excel dosyası ve çalışma kitabı birleştirme aracıdır. Kullanıcıların Office veya MS Excel'i yüklemeden Excel XLS / XLSX ve ODS / CSV / XML dosyalarını tek bir çalışma kitabı dosyasında birleştirmelerini sağlar. Excel Birleştirme, XLSX (Latest Excel Format), XLS (Excel 2003 Biçimi), ODS (Open Document Sheets), CSV (Comma-Separated Values dosyası) ve XML (Genişletilebilir İşaretleme Dili dosyası) gibi çeşitli yaygın çalışma sayfası çıktı biçimlerini destekler.

Birden çok Excel dosyasını tek bir dosyada birleştirmenin yanı sıra, bu mükemmel birleştirme aracı bir dosyadaki tüm çalışma kitaplarını tek bir çalışma sayfasında birleştirebilir veya birden çok dosyadaki tüm çalışma kitaplarını tek bir dosyada tek bir çalışma kitabında birleştirebilir. Tüm belgeleri, dosyaları, çalışma sayfalarını, tabloları ve formları bir araya getirmeniz gerektiğinde bu çok yararlı olacaktır. Yalnızca bir dosyadaki bazı sayfaları birleştirmek istiyorsanız, çalışma sayfası aralığı seçeneği, tüm çalışma sayfası belgesi yerine yalnızca seçili çalışma kitaplarını birleştirmenize olanak tanır.

Excel Merger Pro 1.2
Yayıncı PDFExcelConverter.com
Sistem Gereksinimleri Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10 (x32/x64)
Fiyatı $29.95 ama bugün için tamamen ücretsiz.
Dosya Boyutu 2.9 MB
Excel Merger Pro 1.2 Excel Merger Pro 1.2 Excel Merger, Windows için kullanışlı bir Excel dosyası ve çalışma kitabı birleştirme aracıdır
Kalan Süre
Okuyucu Yorumları