2017 Porsche Macan GTS tanıtıldı...

Porsche Macan GTS, Tokyo Motor Show'a damgasını vurdu... İşte Prosche'nin yeni canavarı!

Porsche Macan GTS tanıtıldı!

Tokyo Motor Show'da tanıtılan 2017 Porsche Macan GTS, Porsche'nin ürettiği her araca GTS markasını ekleme akımının son üyesi. Temel olarak GTS paketi iki konuya odaklanmakta: Küçük performans ayarları ve agresif bir estetik güncelleme. Mecan GTS, Macan S ile aynı 3 litre çift turbocharge altı silindirli motoru kullanıyor ancak güç çıkışı 360 beygir gücüne ve 369 torka yükseltilmiş durumda. Yedi hızlı çift debriyaj ve dört çekerli sürüşe sahip olan Macan GTS, 100 km hıza 4.8 saniyede ulaşabiliyor.

Macan GTS, Porche'nin hava süspansiyonunu kullanıyor ancak araç yüksekliği Macan Turbo'dan 10 milimetre daha alçak. Bütün bu metal kütlesini durdurmak için frenler de geliştirilmiş durumda.

Dış estetik güçlendirmeler, karartılmış veya genel olarak koyu renkli öğelerden oluşmuş. Cam kaplamaları artık siyah ve yan kapılarda da mat siyah bölümler yer alıyor. Macan GTS'in jantları pürüzsüz siyaha boyanmış ve farlar da standart modellere göre daha koyu.

Aracın iç kısmında ise kırmızı ve siyah teması dikkat çekiyor. Derinin kullanılmadığı panel noktalarında Alcantara süet bulunmakta. GTS logolarına sahip standart spor koltuklar, bu temayı bir ileri noktaya taşıyor.

Ancak 67.200 dolarlık fiyat etiketine rağmen, Macan GTS kendisinden bekleyeceğiniz bütün teknolojilere sahip değil. Navigasyonun yanı sıra, Apple CarPlay bağlantısını içeren Porsche Connect seçenek olarak kalmaya devam etmiş. Ayrıca aracı satın alanlar, 4G LTE bağlantıya sahip olmayı da tercih edebiliyorlar ancak bu seçenek, ancak Navigasyon sistemini de almayı seçerseniz mümkün oluyor.

2017 Porsche Macan GTS, ABD, Birleşik Krallık ve Avustralya için önümüzdeki yıl sunulacak ancak siparişler şimdiden açılmış durumda. İlk 2016 dağıtımları Birleşik Krallık ve Avustralya'da Ocak ayında ve ABD'de Mart ayında başlayacak...

Okuyucu Yorumları