44 iPhone 4'ün garip hikayesi

Bu kadar da olmaz: 60 yaşında bir kadın ve çorabının içine doldurduğu tam 44 iPhone 4...

44 iPhone 4'ün garip hikayesi

iPhone 4 hakkında uzun zamandır haber yapıyoruz ama bu seferki haber bildiğiniz teknolojik gelişmelerden değil. Bu seferki haber teknolojinin insana neler yaptırdığıyla alakalı.

Bir İsrail gazetesi olan Haaretz'de, geçtiğimiz haftalarda yayınlanan bir habere göre: Geleneksel Gürcü kıyafetlerinin içerisinde bir kadın, "Ben-Gurion" havaalanında polis tarafından durduruldu. Sebepse kadının yürümekte açık ara zorluk çekmesiyldi. Altmışlı yaşlarında olan kadın, polise kendisini pek iyi hissetmediğini ve vücüt taraması yapan cihazdan geçemeyeceğini söyledi.

Londra ziyaretinden sonra ülkesine geri döndüğünü iddia eden kadın üzerinde yapılan araştırmalar sonucunda, çoraplarının içerisine doldurulmuş tam tamına 44 iPhone 4 bulundu. Kadınsa halen gözetim altında tutuluyor.

Bu tarzdaki kaçakçılık işlerini neredeyse her gün gören polisse bu rakamdan o kadar da etkilenmedi. Çünkü bu hava alanında haftada bir ya da iki kere benzeri olayla karşılaşan polis, daha bir hafta önce üzerinde değerli taşlar geçirmeye çalışan bir yolcuyu yakalamıştı.

Okuyucu Yorumları