99 iPhone'la evlilik teklifi!

99 adet iPhone'un eşliğinde yapılan ilginç evlilik teklifinin sonucu, pek de beklendiği gibi olmadı!

99 iPhone'la evlilik teklifi!

Çin'in her yıl 11 Kasım'da kutladığı "Yalnızlar Günü"nde, sevdiği kişiye otomobil, dev elmaslar gibi değerli hediyeler alanların haberleri sıkça geliyor. Genç bir programcının kız arkadaşına, herkesin önünde 99 iPhone'la yaptığı evlilik teklifi ise oldukça sıra dışıydı.

Ancak genç programcının 2 yıllık maaşına denk gelen 99 iPhone 6 Plus (82.000 dolar), kız arkadaşının evlilik konusunda ikna etmekte yeterli olmadı. Bunun ardından olay yerinden fotoğraflar, Çin'in sosyal ağı Weibo'da paylaşılmaya başlandı. Bunun yanında "99 iPhones", Salı günü Twitter'ın gündem konuları arasında girmeyi başardı.

Weibo kullanıcıları, yaşananları farklı şekillerde yorumladı. Bir yorumcu, gencin düşüncesinin aptalca olduğunu söylerken bir diğer kullanıcı, önceden yaşanan bir olayı hatırlatarak gence "bu telefonları kaç böbrekle aldı?" sorusunu yöneltti. Bir başka kullanıcı, bu soruya "99 böbrek!" cevabını verdi.

Çin'deki bir topluluk sitesi Pearl River Delta, gencin iPhone 6'ları satmakta zorluk çekmeyeceğini, iPhone 6'ya olan ilginin yüksek olduğunu söylüyor.

Okuyucu Yorumları