Gmail'de dil engeli ortadan kalkıyor

Gmail otomatik e-posta çeviri özelliği kullanıcılar için dil engelini ortadan kaldırıyor.

Gmail'e dil dopingi

Google, Gmail ve Google Çeviri (Google Translate) hizmetlerini entegre edecek yeni bir özelliği daha kullanıcılarına sunuyor. Bu yeni özellik ile, Google'ın bedava e-posta hizmeti olan, Gmail kullanıcıları e-postalarını 41 farklı dile otomatik olarak çevirebilecek. Tüm dünyadan kullanıcılar bu yeni özelliğe; Gmail Labs'de bulunan "İleti Çevirisi" bölümüne tıklayarak ulaşabilecek.

Yeni "İleti Çevirisi" hizmeti ile Gmail kullanıcıları tüm yazışmalarını kendilerine en rahat ve kolay gelen dilde gerçekleştirebilecek. Gmail Ürün Müdürü Christian Miccio Google'ın bu yeni hizmeti ile ilgili olarak: "Bir e-posta hizmeti olan Gmail'in en önemli özelliği bir iletişim aracı olmasıdır. Google olarak Gmail'in yeni çeviri hizmeti ile insanlar arasındaki iletişimin belkide en önemli engellerinden biri olan dil sorununu ortadan kaldırmayı amaçlıyoruz. Bizi oldukça heyecanlandıran bu yeni özelliği önümüzdeki dönemde geliştimeyi hedefliyoruz" dedi.

Gmail Mesaj Çeviri özelliğini 'Ayarlar'da bulunan 'Labs bölümüne tıklayarak etkinleştirebilirsiniz. Gmail hesabı olmayan kullanıcılar mail.google.com.tr'yi ziyaret ederek yeni bir e-posta hesabına sahip olabilirler.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları