Warrior Epic kapalı betaya başlıyor

Ses getirecek yeni Online Oyun WARRIOR EPIC kapılarını savaşçılara açıyor.

Warrior Epic başlıyor!

Uluslararası online multi-player oyun üreticisi True Games yeni oyunu Warrior Epic için Kapalı Beta 30 Nisan'da başladı. Kapalı Beta'ya kayıt olmanız için tek yapmanız gereken www.warriorepic.com/tr adresini ziyaret ederek üyelik işlemini tamamlamanız. Kapalı Beta'ya katılacak kullanıcılar email yoluyla beta-anahtarını alacaklar.

Yeni İş ve Ürün Geliştirme Direktörü Peter Cesario, "Şu ana kadar yaptığımız çalışmaları ve son güncellemeler ile yenilenen bazı Warrior Epic'in görücüye çıkmasından oldukça heyecan duyuyoruz" dedi. Cesario, "Oyun içinde yapılan yeniliklerin Beta kullanıcıları tarafından test edilmesini heyecanla bekliyoruz ve oyunun resmi olarak başlamasından hemen önce Beta kullanıcılarının düşüncelerini öğrenmek için sabırsızlanıyoruz" dedi.

Geçen sene küçük bir kullanıcı grubuyla yapılan sneak peek testinin ardından Warrior Epic takımı sıkı bir çalışma gerçekleştirdi. Elde edilen deneyimlerle birlikte, tüm karakter sınıflarındaki skill özellikleri geliştirilerek oyuncuların daha fazla zevk alabileceği hale getirildi. Buna ek olarak oyun içindeki bosses, quests, campaigns and items gibi oyun gereçleri de yüksek level karakterler için daha uygun hale getirildi.

ABD'nin Teksas eyaltinde yerleşik Possibility Space firması tarafından geliştirilen Warrior Epic, orjinal fantezi dünyasında kurulmuş, online role-playing oyunu. Oyun içinde, oyuncular Savaşçı salonu denen salonlarda sahip oldukları karakterleri yönetecekler. Oyuncular isterlerse seçtikleri maceralara yeni göreve aldıkları değişik sınıftan karakterle de gidebilecekler. Karakter sınıfları ve salonların upgrade edilebilme özellikleri bulunurken bu upgrade işlemini görsel olarak da görmek mümkün. Oyuncular farklı oyun modlarında maceralara katılabilirö bu oyun modlarını Adventure, Campaign,solo ve PvP olarak sıralayabiliriz.

Daha fazla bilgi almak için www.warriorepic.com/tr adresini ziyaret edin ve Kapalı Beta kullanıcısı olma fısatını kaçırmayın.

Okuyucu Yorumları