A milli takım CeBIT'e damgasını vurdu

A milli futbol takımımız, CeBIT'in ikinci gününe damgasını vurdu. Çok özel kareler burada...

Milli takım CeBIT'te

A Milli Futbol Takımı, Futbol Federasyonu yöneticileri eşliğinde CEBIT Uluslararası Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fuarı'nda, sponsorları Turkcell ve TTNet'in standlarını gezip, Teknosa'nın mağazasını ziyaret etti.

Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, yardımcıları Oğuz Çetin ve Metin Tekin ile futbolcular, Beylikdüzü'nde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki fuarda ilk olarak Turkcell'ın standına geldi.

Etkinlik alanında bulunan vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan futbolcular ve teknik heyet, sunucuların kendilerine yönelttiği bazı soruları spor severler için yanıtladı. Terim ve oyuncular etkinliği izleyenlere imza dağıttı. Futbolcuların imzaladıkları 3 futbol topu talihlilere hediye edildi. Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, A Milli Futbol Takımı futbolcuları ve teknik heyetine iPhone cep telefonu hediye etti.

Milli takım heyeti Turkcell'in ardından aynı salondaki TTNet'in standında sporseverlerle bir araya geldi. TTNet standında da sahnede kendileri için ayrılan koltuklara oturan milliler, sporseverlerden gelen sorulara verdikleri yanıtta, 2010 Dünya Kupası elemelerinde Bosna-Hersek ve Estonya ile üst üste yapacakları iki maçta 6 puanı hedeflediklerini ifade ettiler. Millilerin imzaladıkları futbol topları, etkinliği izleyenlere dağıtıldı.

Milliler, fuardaki gezisinin ardından bir diğer sponsorları Teknosa'nın fuarın hemen girişindeki mağazasını ziyaret etti. Teknosa'nın mağazasında futbolcuların ilgisini en çok bilgisayar oyunlarının yer aldığı bölüm çekti.

Tüm CeBIT haberleri için tıklayın.

Özel CeBIT videoları için tıklayın.

Hürriyet

Okuyucu Yorumları