Ace Manager 2015 için başvurular başladı

Öğrenciler Ace Manager ile hem dünyayla yarışıyor hem bankacılığı öğreniyor.

Online bankacılık yarışması!

Türk Ekonomi Bankası'nın (TEB) küresel ortağı BNP Paribas tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen online bankacılık oyunu Ace Manager'a katılmak için başvurular başladı. Tüm dünyada özellikle 26 yaşından küçük üniversite ve yüksek lisans öğrencilerinin katılımını hedefleyen online bankacılık oyunu Ace Manager, bu yıl iki etap halinde gerçekleştirilecek. 10-27 Nisan 2015 tarihleri arasında ilk etabı gerçekleştirilecek olan yarışmanın ikinci etabı ise 1-16 Haziran tarihlerinde yapılacak. Final ise ilk etap ve ikinci etaptaki katılımcıların arasındaki en iyi on takım arasında 15 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

2 etap boyunca bankacı rolünü üstlenen katılımcılar oyun sayesinde ekonominin dinamiklerini keşfederken, iş dünyasındaki işleyişiyle ile ilgili bilgi sahibi olabiliyor. Aynı zamanda tamamen İngilizce'nin hakim olduğu Ace Manager, öğrencilere İngilizce'yi geliştimek için de bir fırsat sunuyor.

Amaç müşteriyi memnun edecek en iyi çözümü bulmak

Oyun, Universe-City adında kurgu bir mekanda başlıyor. Herbiri üç öğrenciden oluşan katılımcı takımlar, yarışmanın aşamalarında karşılaştıkları birçok örnek vakada; pazarlama, yönetim ve iş geliştirme gibi çeşitli bankacılık alanlarında becerilerini test edecek. Takımların amacı, müşteriye yardım etmek için en iyi çözümü bulmak olacak.

Yarışmacıların BNP Paribas'nın Bireysel Bankacılık, Varlık Yönetimi ile Kurumsal ve Yatırım Bankacılığı gibi üç ana işkolu ile ilgili birçok zorlu görevi yerine getirmeleri gerekiyor.

Kazananı 6.000 Euro ve Paris seyahati bekliyor

2 Nisan 2015'e kadar katılımcılarını bekleyen Ace Manager 2015'e başvurular acemanager.bnpparibas.com adresi üzerinden yapılıyor. 15 Temmuz'da gerçekleştirilecek finalde sonar belirlenecek birinci takım 6.000 Euro ve Paris seyahati, ikinci takım 3.000 Euro, üçüncü takım ise 1.500 Euro ödüle hak kazanacak. Ayrıca tüm finalistler çeşitli global tenis etkinlikleri bileti ile ödüllendirilecek.

Okuyucu Yorumları