Acer'dan 1080p projektör

Acer'ın full HD projekötrü, renk doygunluğu ve netliğiyle dikkatinizi çekecek!

Acer'dan 1080p projektör

Acer K750, karma ışık teknolojisi sayesinde üstün renk doğruluğu sağlar, parlaklık, netlik ve ışık kaynağı ömrünü yüksek oranda geliştirir.

Acer K750, karma lazer LED ışık teknolojisi donanımına sahip dünyanın ilk 1080p projektörlerindendir. Renk doygunluğunu %55 oranında iyileştiren bu donanım ile enerji tasarruflu bir projeksiyon gerçekleşir.

xtremeECO modunda %90'a kadar güç tasarrufu sağlayan Acer K750, çevre dostudur.

Acer K750 projektör, halojen gazlardaki cıva gibi zararlı maddeleri içermemekle kalmaz, aynı zamanda yüksek basınçlı cıva lambalarla karşılaştırıldığında renk parlaklığını önemli ölçüde geliştiren hem LED hem de lazer ışık kaynakları kullanır. Bu teknoloji ayrıca ışık kaynağının kullanım ömrünü ExtremeECO modunda 20,000 kat arttırır ve % 90'a kadar güç tasarrufu sağlayarak kullanım ömrü üzerinden toplam sahip olma maliyetinin azaltılmasına yardımcı olur.

Karma ışık kaynağı teknolojisi sayesinde üstün renk doğruluğu

Dahası, bu yenilikçi karma ışık kaynağı teknolojisi % 85 NTSC'ye kadar daha iyi renk doygunluğu sunmak için esnek renk ayarları ve daha geniş bir renk skalası sağlar ve üç bağımsız renk ışıklandırma kaynağı sistemi aracılığıyla iyi bir renk doğruluğu sunar.

1,500 lümene kadar parlaklık ve 100,000:1'e kadar kontrast oranıyla canlı içerikler yansıtırken, 1080p Full HD çözünürlük HDTV ve Blu-ray filmlerin keyfinin netlik ve detaylarla izlenmesini sağlar.

HDMI bağlantı noktası sıkıştırılmamış sinyaller ve çok kanallı ses sistemi kazandırırken, yüksek tanımlı sunum ve eğlencelere kolay bağlanabilirlik sağlar. Buna ek olarak, K750 projektör birden çok bilgisayar girişi için D-Sub ve HDMI dahil olmak üzere en az iki konektör donanımına sahip olarak daha esnek bağlanabilirlik ve anında değiştirme imkanı sunar.

Kullanışlılığı arttırmak için, K750 projektör kapatıldıktan sonra soğuması için beklemeye gerek bırakmayan anında açılma/kapanma özelliği barındırır. Bu, özellikle iş ve eğitim dünyasında önemli bir verimlilik özelliğidir. Üstelik, Acer SmartFormat teknolojisi dizüstü bilgisayardan herhangi bir çözünürlük ayarı yapmaya ihtiyaç duymadan geniş formatlı ekranlarla anında senkronize olur ve çok formatlı anında projeksiyonu destekler.

Bu projektör şık bir gri/beyaz taşınabilir tasarıma sahiptir: gösterişli gri ve metal yüzeyine gömülü kontrol paneli Acer'ın birinci sınıf ustalığını yansıtır; havalandırma ızgarasındaki oymalı hatları tasarıma çok yönlülük katarken, pürüzsüz yuvarlak kontürleri konforlu bir dokunuş sağlar.

Tüm Acer Projeksiyonlarda Lamba Garantisi 2 yıldır.

Tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı 2699$+ kdv'dir.

Okuyucu Yorumları