Acer'ın yeni hepsi-bir-arada PC'si geliyor!

Acer'ın kullanım kolaylığıyla dikkat çeken Windows 8'li hepsi-bir-arada PC'si, yakında Türkiye'de!

Beklenen Acer çok yakın!

Acer tüketiciye yönelik all-in-one masaüstü bilgisayarlar serisini zenginleştirerek, kullanıcılara maksimum multimedya kullanımı ve daha iyi bir ev bilgi işlem deneyimi sunan yeni Aspire ZC-605'i yarattı. Tümüyle yenilenen görünümüyle AspireZC-605, daha da kolay kullanım, farklı multimedya seçenekleri ve üstün performans sunuyor.

Acer Aspire ZC-605'inGelişmiş ergonomik tasarımı daha konforlu bir kullanıcı deneyimi sunuyor:

Yeni Acer Aspire ZC-605'te göze ilk çarpan şey, ekranı bir resim gibi saran kalın siyah kenarları. Bu kenarla belirginleşen tüm fotoğraflarınız ve videolarınız bir sanat eseri gibi çerçeveleniyor. Ve görünümün biraz daha ötesine baktığınızda hemen ergonomisini fark ediyorsunuz.10°- 30° eğim ayarı sayesinde ister bir film izleyerek dinlenirken, isterse oyun oynarken veya çalışırken en konforlu pozisyonu bulabilirsiniz. Ayrıca ayarlanabilen HD web kamerası ile oturarak, ayaktayken veya uzanırken bile arkadaşlarınızla rahatça sohbet edebilirsiniz.

İnce ayarlı ses sistemi, yüksek performans; fiyatı

İnce ayarlı ses sistemi, yüksek performans; fiyatı

Evde multimedya kullanımını üst düzeye çıkaran ince ayarlı ses sistemi

Acer Aspire ZC-605'inbir diğer çarpıcı özelliği ise kapsül biçimli hoparlör ve port bölmesi. Yüzeyden hafifçe yukarıda olan hoparlörler şık bir görsel etki yaratır ve iyi bir ses kalitesine sahiptir. USB 3.0 dahil olmak üzere en sık kullanılan portlar, port kapsülünde bir araya getirilmiştir; böyle kullanıcılar verilere erişmek, müzik dinlemek veya kullanılmadığında monitörü kapatmak için hızlı ve kolay bir yola sahip olurlar.

Güçlü performans ve büyük depolama alanı

19.5" HD ekrandan Dolby Home Theater v4 surround sese, ergonomik tasarımdan güçlü bilgisayar performansına kadar ZC-605 serisinin her detayı ailenin her üyesine kullanıcı dostu bir platform sunmak üzere ayarlanmıştır. Intel işlemcilerle birlikte optimum grafik çözümleri ve 16 GB'a kadar bellek barındıran bu masaüstü bilgisayar zorlu görevlerin altından kalkabilir, çoklu görevleri sorunsuz bir şekilde halledebilir.

Fiyatlandırma ve Temin Edilebilirlik :

Aspire ZC-605 Mayıs'tan itibaren 499 euro başlangıç fiyatıyla temin edilebilir (fiyatlar yapılandırmaya ve ülkeye göre değişiklik gösterebilir).

Okuyucu Yorumları