ADATA, CeBIT 2011 Planet Reseller Fuarı'nda!

Adata, CeBIT'de yüksek hızlı USB 3.0 aygıtlarını tanıtmaya hazırlanıyor! İşte yeni Adata cihazları.

USB 3.0 aygıtlarıyla CeBIT'te

ADATA Technology, yeni USB 3.0 ürün dizisini ve yeni güç kaynağı ünitelerini Hannover, Almanya' da düzenlenecek olan dünyanın en büyük IT ticaret fuarı CeBIT 2011' de tanıtmaya hazırlanıyor.

Fuarda, yeni ürünlerden S102 USB flash sürücü ve CH11 harici sabit sürücünün tanıtımı yapılacak. İki aygıt da, geçtiğimiz yıl içinde piyasada artan bir önem kazanan USB 3.0 aktarım standartını kullanıyor. S102 ayrıca ADATA'nın kontrol çipleriyle flash bellek sürücülerini bir araya getirdiği ilk çalışması. CH11 ise, veri sınıflandırma markalarını bulundarması yönünden dikkat çekiyor ve her geçen gün birden fazla harici sürücü kullananların sayısı arttığı için bu ihtiyacın git gide daha yaygın hale gelmesi bekleniyor.

Katı Hal Sürücü kısmında ise ADATA, saniyede SATA 6 Gigabit ultra-hızlı yeni Sandy Bridge platformuyla uyumlu SSD S511'i sergileyecek. S511 520 MB/sn okuma/yazma hızına ulaşıyor.

ADATA ayrıca geleneksel ürün alanının dışına çıkarak, kişisel bilgisayarlar için yeni HM güç serisini sergileyecek. HM Serisi, 9.0 Güç Faktörü (Power Factor) ile % 82'ye varan enerji verimliliğine sahip ve oyun, yüksek-performans ve overclocker piyasaları için tasarlanmış.

ADATA ürünleri hakkında detaylı bilgi almak için şirketin CeBIT 2011 Planet Reseller fuarındaki stantını ziyaret edebilirsiniz.

Tarih: 1-5 Mart 2011
Yer: Hall 15
Stant: D52/1

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları