ADATA'dan 1TB'lık taşınabilir disk!

Adata'nın yeni 1TB'lık taşınabilir diski, şık olduğu kadar hızlı ve arka cebinize bile sığıyor!

Şık ve taşınabilir sabit disk

DataStar, şık, zarif ama sağlam ve güçlü taşınabilir disk isteyenlere ADATA SH02'yi sunuyor. Üç boyutlu, kabartma desenli kaplamaya sahip olan ürün farklı zevklere uygun olarak siyah, beyaz ve pembe olmak üzere üç renk seçeneği ile geliyor.

ADATA'nın Türkiye distribütörü DataStar, şık ve zarif, aynı zamanda sağlam ve güçlü bir taşınabilir disk olan ADATA SH02'yi satışa sundu. 2.5 inç genişliğindeki bu mini taşınabilir disk, üç boyutlu kabartma desenli kapakları ile dikkat çekiyor. Farklı zevklere uygun üç rengi ve deseni bulunan ürün siyah, beyaz ve pembe kapakları ile hem spor hem şık görünmek isteyenler için iyi bir dijital aksesuar.

1TB gibi güçlü bir kapasite ile gelen ürün, 162 gram ağırlığında. Boyutları ile her yere kolayca taşınabilen ADATA SH02, pantolon arka cebine dahi girebiliyor. Şık tasarımlı kapağı, aynı zamanda sağlam bir yüzeye de sahip. Çizilmelere karşı korumalı olan ürün parmak izi de barındırmıyor. Böylece ürün koruyucu kılıfı olmadan da rahatlıkla taşınabiliyor.

Diğer ADATA depolama ürünlerinde olduğu gibi bu model de güçlü bir yazılım desteği ile geliyor. Bu yazılımlardan biri OStoGO. Windows 7 işletim sisteminin kolay yüklenmesini sağlayan bu yazılım, aynı zamanda taşınabilir depolama cihazlarını Microsoft Windows 7 yükleme DVD'sine dönüştürüyor. HDDtoGO yazılımı ise gerçek bir taşınabilirlik rahatlığı sunuyor. E-postalar dahil en sık kullanılan verileri senkronize ederek yedekleme kolaylığı yaratıyor. Ayrıca ADATA SH02 modelleri ile birlikte Norton Internet Security yazılımının 60 günlük deneme sürümü de ücretsiz olarak geliyor.

DataStar tarafından Türkiye'de satışa sunulan 1TB kapasiteli ADATA SH02 taşınabilir diskin bazı özellikleri ve fiyatı ise şöyle:

ADATA SH02 Taşınabilir disk

- 1 TB kapasiteli

- 112 x 77.5 x 15.5 mm boyutlarında

- 162 gr ağırlığında

- Siyah, beyaz ve pembe kapaklı

- Yüksek hızlı USB 2.0 arabirimine sahip

- Microsoft Windows 2000, XP, Vista, 7; Mac OS 10.4 ve üstü; Linux Kernel 2.4 ve üstü işletim sistemlerini destekliyor.

- Fiyat: 99 USD+KDV.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları