Akbank Özgür Bankacılık Cebit Fuarında

Akbank, bu yıl da resmi bankası olduğu Cebit Eurasia-2007 Fuarı'nda yeni teknolojilerini tanıtacak.

Cebit'te özgür banka!


Akbank Özgür Bankacılık Cebit FuarındaAkbank, bu yıl da resmi bankası olduğu Cebit Eurasia-2007 Uluslararası Bilgi ve Bilişim Teknolojileri Fuarı'nda, teknolojiyi yenilikçiliğin hizmetinde kullanarak ürettiği ürün ve hizmetlerini tanıtmaya ve paylaşmaya devam ediyor.

Türkiye'nin yenilikçi gücü Akbank, sponsoru olduğu Cebit Eurasia Fuarı'nda 7. Hall'deki "Akbank Özgür Bankacılık Yenilikler" standında, bireysel bankacılıktaki yeni teknolojik ürünleriyle yer alacak.

- Sabit telefonlardan da aranabilme özelliği eklenen Türkiye'nin en hızlı kredi hattı cepKredi,

- Türkiye'nin en prestijli ve en kolay uçuran kartı Wings ve Türkiye'nin en çok kazandıran kartı Axess'e anında sahip olmayı sağlayan Anında Kart Basım hizmeti,

- Akbank Büyük Kırmızı Ev kapsamında yeni geliştirilen Emlak Arama,

- anlık borsa üzerinden hisse senedi alım-satımına imkan sağlayan Akbank Yatırımcı,

- camı dokunmatik bir ekrana dönüştüren teknoloji sayesinde şube vitrinlerinden kredi başvurusu yapmayı sağlayan Dokunmatik İnteraktif Ekran,

ve ilk önce fuar ziyaretçilerinin tanıma fırsatı bulacağı en yeni hizmetlerini sergileyecek.


Türkiye'nin En Hızlı Kredi Hattı CepKredi Artık Sabit Hatlarda!
Türkiye'de ilk defa cep telefonunu kullanarak kredi kullanma ve kredi kartı başvurusu yapma imkanı sağlayan CepKredi; Haziran 2007'de yenilenerek sabit hatlardan da aranmaya başlandı. Bu yenilikle birlikte kredi kullanmanın en hızlı yolu CepKredi'ye cep telefonunun yanısıra evden, işten kısaca sabit hat kullanılan heryerden erişilebiliyor.

Kullandığı ileri teknoloji sayesinde şubeye gitmeksizin belgesiz ve kefilsiz ihtiyaç, taşıt, konut kredisi ve kredi kartı başvurusunda bulunmaya olanak sağlayan Cep Kredi ile Akbank, zamandan tasarruf sağlayarak, çok kısa sürede kredi ve kredi kartı işlemini sonuçlandırıyor.

İlk defa Akbank tarafından sunulan Türkiye'nin En Hızlı Kredi Hattı CepKredi ile 2007 yılının başından bu yana geçen 8 aylık dönemde 37 milyon YTL kredi kullandırıldı.


Akbank ile kredi kartınız anında cebinizde
Türkiye'nin yenilikçi gücü Akbank, "Anında Kart Basım" hizmeti ile Türkiye'de yeni bir uygulamaya daha imza attı. Teknolojiyi yenilikçiliğin hizmetinde kullanarak, müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerine uygun çözümler üreten Akbank, yeni uygulamaya başladığı 'Anında Kart Basım' hizmeti ile Türkiye'nin en kolay uçuran kredi kartı Wings ve sürekli kazandıran kredi kartı Axess taleplerini anında karşılıyor. Sadece nüfus cüzdanı ve vatandaşlık numarası ile kredi kartına başvuru yapmayı sağlayan ve onay sürecini kısaltan Akbank, "Anında Kart Basım" hizmeti sayesinde, kredi kartına sahip olma süresini 1 hafta 10 günden 3 dakikaya indirdi.


Artık ev sahibi olmak için daha fazla beklemeyin...
Büyük Kırmızı Ev hizmeti ile tüketicilerin konutla ilgili her türlü ihtiyaç ve beklentisini karşılayan Akbank, yeni bir bakış açısıyla oluşturduğu Büyük Kırmızı Ev'de Emlak Arama bölümüyle gayrimenkul konusunda arz ve talebi buluşturuyor. Emlak Arama bölümüne www.buyukkirmiziev.com adresinden ulaşan tüketiciler, gayrimenkule ilişkin her türlü ihtiyacını karşılayabilecek.

Türkiye genelinde hizmet veren Emlak Arama; konutlar, ticari emlak, emlak şirketleri, gayrimenkul projeleri başlıkları altında tüketicilere çok geniş bir yelpazede hizmet sunuyor. Gayrimenkul konusunda her türlü arz ve talebi buluşturan Emlak Arama; kiralık ve satılık konut, arsa, ticari emlak, projeler, bunların özellikleri, fiyatları, görselleri gibi çok çeşitli alanda ihtiyaçları gideriyor. Üstelik tüketiciler burada seçtikleri gayrimenkuller için anında WebKredi üzerinden Akbank'a kredi başvurusunda da bulunabiliyor.

İnternet'ten kredi başvurusu yapmak hiç bu kadar kolay olmadı
WebKredi, Akbank'ın kredi başvurularını çok daha kolay ve hızlı yapabilmeniz için sunduğu yeni kredi başvuru kanalıdır. WebKredi ile kredi başvurunuzu internete erişebildiğiniz her yerden, zaman kısıtı olmadan yapabilirsiniz.

www.akbank.com veya www.buyukkirmiziev.com adreslerindeki Web Kredi başvuru sayfasında; TC Kimlik Numaranız, Vergi Numaranız ve cep telefonunu numaranız ile kişisel bilgilerinizi ve talep ettiğiniz kredi bilgilerini girerek sadece konut kredisi için değil, ihtiyaç ve taşıt kredisine de kolayca başvurabilirsiniz.


Yatırım adına aradığınız herşey Akbank Yatırımcı'da
http://www.akbank.com/yatirimci adresindeki Akbank Yatırımcı, piyasa bilgilerine, günlük yorumlara, Takasbank verilerine, Reuters ve Foreks haberlerine, ekonomi, finans bültenlerine ve vergi takvimine ulaşmanızı sağlayan bir web internet sitesi. Akbank Yatırımcı'yı kişiselleştirerek size özel yatırımcı sayfanızı oluşturabilir, yatırım araçlarının getirilerini kıyaslayabilir, Alarmlarım ile döviz ve hisse-endeks fiyatlarını e-mail olarak alabilirsiniz.
Anlık Borsa ekranında İMKB'yi ve diğer piyasaları online takip edebilir, yatırımcının yeni hizmeti HisseAlSat ile hisse senedi alım satımı için Anlık Borsa ekranında hisse senedi üzerine gelerek sağ tıklamanız ve alım-satımı seçmeniz yeterli.
ÖzgürBar ile tüm finansal bilgiler her an ekranınızda. ÖzgürBar sadece www.akbank.com'dan Internet Explorer'ınıza ekleyebileceğiniz, anlık piyasa verilerini kişiselleştirerek izleyebileceğiniz bir araç çubuğudur. ÖzgürBar ile hisse senetleri, endeksler, pariteler ve döviz kurları ile 2 ayrı portföy oluşturabilir, dilerseniz şehrinizin hava durumunu da ekranınızda görebilirsiniz. Üstelik, ÖzgürBar Akbank'ın ücretsiz bir hizmetidir.
Kredi parmaklarınızın ucunda...
Dokunmatik İnteraktif Ekran sayesinde, ister Akbank müşterisi olun, ister olmayın günün herhangi bir zamanında Akbank'a bireysel kredi başvurusunda bulunabiliyorsunuz. Bu teknoloji sayesinde Akbank, camı dokunmatik bir ekrana dönüştürüyor.

TC kimlik numaranızı ve cep telefon numaranızı ekrana yansıtılan dokunmatik klavyeyi kullanarak girebiliyor ve kredi başvurusunda bulunabiliyorsunuz. Kredi değerlendirme sonucunuz, başvuruda girmiş olduğunuz cep telefonu numaranıza SMS yoluyla gönderiliyor.

Dokunmatik İnteraktif Ekran uygulaması, Akbank şubelerinin vitrinlerinde müşterilerin kullanımına sunulmaya başlandı.

Okuyucu Yorumları