Akıllı bilet ilk kez Rize'de

20 Yaş Altı Dünya Futbol Şampiyonası'nın yerel sponsorlarından olan Turkcell akıllı biletle geliyor...

Akıllı bilet ilk kez Rize'de

Turkcell, millilerimizin ikinci maçını oynayacağı Rize'nin, "Turkcell Akıllı Bilet" teknolojisinin FIFA tarihinde ilk kez uygulandığı şehirlerden biri olacağını açıkladı. Ayrıca Rizelilerin, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Turkcell TIR'ı ile 25 Haziran Salı günü (yarın) oynanacak milli maç öncesi U-20'nin coşkusunu yaşayacağı da belirtiliyor.

Turkcell, Dünya Kupası'ndan sonra FIFA'nın en önemli spor organizasyonlarından biri olan U-20 Dünya Şampiyonası'na ulusal sponsor olarak katkı sağlayacak. Turkcell, Akıllı Bilet uygulamasıyla FIFA tarihinde bir ilki gerçekleştirirken, 25 Haziran Salı saat 21:00'de Yeni Rize Şehir Stadı'nda milli takımımızın Kolombiya ile yapacağı ikinci maç öncesinde Turkcell U-20 TIR'ı Cumhuriyet Meydanı'nda futbolseverlerle buluşacak.

Turkcell Kurumsal İletişim ve İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler yaptığı açıklamada kupa ve sponsorluk hakkında şunları söyledi: "Turkcell olarak Türk sporunun gelişimi ve güçlenmesine katkı için çalışmalarımızı uzun zamandır sürdürüyoruz. FIFA U-20 Dünya Kupası'nda, 20 yaşın altındaki genç millilerimize destek olmak da bu alandaki kararlılığımızın bir göstergesi. Rize, bu vesile ile FIFA tarihinde bir ilke sahne olacak. "Akıllı Bilet" uygulaması Turkcell'in altyapısı ve teknolojisi ile Rize'de gerçekleştirilecek. Bu ilke Rize'de imza atmaktan büyük mutluluk duyuyor, Türkiye U-20 Milli Takımı'na Turkcell ailesi olarak başarılar diliyoruz."

Turnuva boyunca, Türkiye'nin oynayacağı maçlarda ve final müsabakasında Akıllı Bilet uygulaması gerçekleştirilecek. Turkcell Akıllı Bilet teknolojisi sayesinde 3544'e MİLLİ yazıp gönderen taraftarlar, cep telefonuna gelen SMS'i stadyumlardaki özel gişelere okutarak maçlara girebilecek. Ayrıca Turkcell Akıllı Bilet ile taraftarlara özel sürprizler ve fırsatlar da sunulacak.

Okuyucu Yorumları