Android için yeni emoji müjdesi!

Google'ın başkan yardımcısı, özellikle yeni nesli sevindirecek yeniliği resmi olarak duyurdu!

Android için yeni müjde!

Son dönemde özellikle genç kuşağın emojilerle iletişim kurduğunu düşünürsek, cep telefonu dilinde emojilerin büyük önem taşımasına şaşırmamak lazım. Zaten düzenli olarak gelen güncellemelerle beraber de alfabede eksik "harfler" tespit ediliyor ve çok geçmeden tedarik ediliyor. Buna istinaden güzel bir haber de mevcut: Google'ın Kıdemli Başkan Yardımcısı Hiroshi Lockheimer'ın söylediğine göre, yeni emojiler geliyor.

Google'ın Kıdemli Başkan Yardımcısı Hiroshi Lockheimer'ın Twitter hesabından attığı tweet'e göre, yeni emojiler bu hafta gelecek. Elbette ilk olarak güncellemelere Nexus cihazların kavuşacağını söylemek gerekli. Google'ın ilk güncellemelerini Nexus cihazların alacağını söyledikten sonra, kısa bir süre sonra diğer cihazlara geleceğini de düşünebiliriz.

Gelen emoji güncellemesinde ise bulunacak yeni emojiler arasında aslan, tek boynuzlu at ve yengeç olacak. Bu arada güncelleme paketi içinde emojilerin yanı sıra bazı hataların düzenleneceği ve yeni fontların geleceğini de söyleyelim.

Okuyucu Yorumları