Android ve Chrome OS birleşiyor mu?

Google'ın geleneksel hale getirdiği Android heykelleri, bu sefer farklı bir sürprizle geliyor...

Android-Chrome birleşiyor mu?

Bilindiği üzere Google, göz bebeği işletim sisteminin her sürümünde, o sürüme özel bir Android heykelni kampüsüne dikiyor. Zencefilli kurabiye adam, bal petekli veya içi şeker dolu Android heykelleri gibi sevimli Android simgeleri mevcut. Google, yine geleneği bozmamış ancak bu kez küçük bir sürpriz de hazırlamış.

Google'dan Paul Wilcox'un Google.+ hesabında paylaştığı fotoğraf, yeni heykelin şirketin Kaliforniya'daki merkez binalarından Building 45'e dikilmiş olduğunu gösteriyor. Ancak klasiklesmiş yeşil Android heykellerinden farklı olarak, yeni heykelin göze çarpan en önemli özelliği krom kaplı olması.

Krom kaplı yeni Android heykeli, teori severleri de harekete geçirmiş durumda. Fotoğrafa yorum yapan bazı kullanıcılar, Android'in bir nevi Chrome'la birleşmeye mi gittiğini sorguladılar. Ancak yorumlara anında cevap veren Wilcox, böyle bir şeyin söz konusu olmadığını belirtti. Heykelin yeni bir Android sürümü habercisi olmadığını da belirten Wilcox, "bu sadece yeni bir heykel" yorumunda bulundu.

Okuyucu Yorumları