Anker, yeni kulak üstü kulaklığı Space One'ı tanıttı: İşte fiyatı ve özellikleri

Anker, gürültüyü yüzde 98’e kadar azalttığını iddia ettiği yeni Soundcore Space One kulak üstü kulaklığı gerçekleştirdiği “Silence & Chill” etkinliği ile tanıttı. Peki Space One ne gibi özelliklere sahip? İşte detaylar...

Anker, yeni kulak üstü kulaklığı Space One'ı tanıttı: İşte fiyatı ve özellikleri

Anker, “Silence & Chill” etkinliği kapsamında kategori markası Soundcore'a yeni bir ürün daha ekledi. Geliştirilmiş Adaptif Gürültü Engelleme Sistemi ile gürültüyü ortadan kaldırmak amacıyla tasarlanan Soundcore ailesinin yeni üyesi Anker Space One kulak üstü kulaklık, iddiaya göre dış sesleri 2 kat daha güçlü azaltabiliyor.

İşte lansmana özel 3.999 TL fiyat etiketiyle satılan Space One'nın açıklanan tüm özellikleri:

Geliştirilmiş Adaptif Gürültü Engelleme Sistemi ile motor ve trafik gürültüsünü yüzde 98'e kadar azalttığını iddia edilen Space One, 40 mm özelleştirilmiş dinamik sürücülerle geliyor. Ayrıca kulaklık, yüksek çözünürlüklü Hi-Res ve Hi-Res Wireless sertifikası ile destekleniyor.

5 farklı ortam sesine sahip kulaklık, ANC (Aktif gürültü önleme) açıkken 40, kapalıyken 55 saate kadar müzik dinleme süresi vadediyor. Ek olarak kulaklığın 5 dakikalık bir şarj ile 4 saatlik oyun süresi sunduğu belirtiliyor.

“Silence & Chill” etkinliğinde bazı verileri de ziyaretçilerle paylaşan Anker, 2023 yılında hoparlör ve kulaklık kategorilerinde pazar payını artırdığını ve yüzde 80'nin üzerinde büyüme kaydettiğini ifade etti. Ayrıca marka, Euro International'ın parekende satış istatistiklerine göre geçtiğimiz yıl dünyanın 1 numaralı şarj markası seçilmiş durumda. Aynı başarıyı ülkemizde de gösteren markanın, Hepsiburada kanalından satışa sunduğu şarj cihazları şu anda 20W Apple'dan sonra ikinci sırada yer alıyor.

Etkinlikte yeni ürünle ilgili açıklamalarda bulunan Anker Türkiye, Yunanistan ve Orta Asya Ülke Müdürü Cem Bodur : “Soundcore kategori markamızla birlikte ses kalitesine yeni bir boyut kazandırıyoruz. Kulak üstü kulaklıklar, kulak içi Bluetooth kulaklıklar, hoparlörler ve ses sistemleri alanında her bütçeye ve her kitleye hitap eden ürünler geliştiriyoruz. Soundcore kategori markasındaki başarılarımız sayesinde 2023 yılında hoparlör ve kulaklıkta adet ve cirosal bazda pazarda ikinci sıraya yerleştik. Şimdi de yine bütçe dostu ve Premium özelliklere sahip yeni kulak üstü kulaklığımız Soundcore Space One ile ezberleri bozmaya devam ediyoruz. Soundcore ailesinin yeni üyesi Space One kulak üstü kulaklık, dış sesleri iki kat daha güçlü azaltma özelliğine sahip. Müzik keyfini kesintiye uğratmadan sürdürebilen Soundcore Space One’ın kullanıcılarımız tarafından çok sevileceğinden eminim.” ifadelerini kullandı.