Apple, 13 milyon iPhone 6S ve 6S Plus sattı!

Apple, yeni iPhone 6S ve 6S Plus'ıyla sadece üç günde yeni bir rekora daha imza attı!

iPhone 6S'ten yeni rekor!

Apple, bu ayın başlarında iPhone 6S ve iPhone 6S Plus'ı tanıtmış, yeni telefonlar görünüşte bir sene önceki modellere çok benzeseler de birçok yenilikle gelmişlerdi. Resmi olarak üç gün önce satışa sunulan yeni iPhone'lar için ön siparişler, daha önce alınmaya başlanmıştı. Şimdi ise Apple, telefonlarının ne kadar popüler olduğunu gösteren bir açıklama yaptı.

Yeni iPhone'lar, henüz sadece belirli bölgelerde satışa sunulmaya başlanmış olsa da yapılan açıklamaya göre şimdiye kadar 13 milyondan fazla yeni iPhone satıldı. Cihazlar satışa sunulduktan sonra 3 günde ulaşılan bu sayı, Apple için yeni bir rekor. iPhone 6S ve 6S Plus, 9 Ekim'den sonra 40 ek ülkede daha satışa sunulacak. Telefonlar, yıl sonunda 130 pazarda tüketiciye ulaşmış olacak. Dolayısıyla yeni iPhone'ların satış başarısının devam etmesini bekleyebiliriz.

Apple'ın satış rakamlarının seviyesini daha iyi anlamanız için Microsoft'un 8,4 milyon Lumia'yı üç ayda satabildiğini, şu sıralar Android'li bir amiral gemisi hazırlayan BlackBerry'nin ise geçtiğimiz çeyrekte 800.000 telefon sattığını söyleyebiliriz.

Okuyucu Yorumları