Apple'dan beklediğimiz 5 proje!

Apple'ın bu 5 şeyi artık doğru yapmasını bekliyoruz! İşte Apple'dan beklediğimiz o 5 şey!

Apple'dan beklediğimiz 5 şey!

Hepimizin bir gün gerçek olmasını istediğimiz hayali, hedefi ve umudu var. Belki de bunlardan birini bir gün Steve Jobs gerçeğe dönüştürür, ne dersiniz? İşte Apple'dan beklediğimiz 5 proje.

1. Ping 2

iTunes 10'da gördüğümüz Ping özelliğinin rakiplere açık hale getirilmesi gerekiyor. Böylece kullanıcılar Last.fm çalma listeleri ve Facebook gibi içeriği entegre edebilirler.

Sadece iTunes Store'dan satın aldıklarımız değil, varolan müzik koleksiyonlarımız da tanınsa gerçekden çok iyi olurdu.

2. iPhone 5

Apple'ın rakip akıllı telefonların anten performansıyla uğraşmaktan daha iyisini yapmasını bekliyoruz. Bunun için Apple'a gerçekten çok minnetter olacağız. Ve unutmadan: pillerin de değiştirilebilir olmasını umuyoruz!

MobileMe, Apple TV ve iOS

MobileMe, Apple TV ve iOS
MobileMe'nin birçok alternatifi var

3. MobileMe

MobileMe oldukça hoş görünüyor ama biraz daha enerjik olabilirdi! Bunun Apple için zor ve maliyetli olmadığını düşünüyoruz.

4. Apple TV 3, 4, 5

Apple, bu güzel kutusuna bir Blu-Ray çalıcı veya kaydedici, büyük bir sabit disk ve PVR işlevleri eklemesi gerekiyor. Cihazın kullanımı biraz daha basit ve uygun fiyatlı hale gelirse gerçekten minnettar olacağız.

5. iOS artık paketle sunmamalı

Apple'ın bunu yapmak istemediğini biliyoruz. Ancak 1980'lerde yaptığı hatayı tekrarlayıp yerini Microsoft veya Google'a bırakmaması için bunu ciddi bir şekilde düşünmesi gerekiyor.

Okuyucu Yorumları