Archer D7 ile hızınızı üç kat arttırın!

TP-Link'in yeni router'ı desteklediği yeni standartlar sayesinde 1.750Mbps'ye ulaşabiliyor!

802.11ac destekli router!

TP-LINK, yeni kablosuz ağ standardını destekleyen şık tasarımları modelleri ile göz dolduruyor. Kablosuz ağlarda yeni standart olan 802.11ac destekli ilk modelini geçen yıl tüm dünya ve Türkiye'de satışa sunan TP-LINK, tüketicilere ac destekli ürünlerde seçim şansı tanımak için model çeşidini de artırıyor. Şirketin Archer serisinin yeni modeli olan Archer D7, 1750Mbps kablosuz hıza ulaşabiliyor.

Tüm ürünlerinde en yeni teknolojileri tüketicilere ulaştırmayı ilke edinen TP-LINK'in yeni modeli, ac standardı desteği yanında çift kanallı yapısı sayesinde çok sayıda ve farklı cihazın internete erişimde oluşabilecek trafik sıkışıklığına, dolayısıyla da hız yavaşlamasına çözüm sunuyor.

Archer D7 ile hızınızı üç kat arttırın!

802.11ac standardında bir önceki standart olan 802.11n'ye oranla bağlantı hızının üç kat arttığına dikkat çeken TP-LINK Ülke Müdür Yardımcısı Ali Dinçer, Archer D7'nin evlerde multimedya ağı için ideal bir ürün olduğunu belirtiyor. TP-LINK'in tüm ürünlerinde olduğu gibi Archer D7'nin de fiyat/performans açısından son derece başarılı olduğunu vurgulayan Dinçer, ürün seçimi konusunda şunları söylüyor: "Tüketiciler kablosuz ağ ürünü seçerken mutlaka markalı, güvenilir ürünleri tercih etmeliler. Bu kategoride de fiyat/performans oranlarını göz önüne almaları tüketicilerin yararına olacaktır. Aynı teknoloji ve benzer özelliklere daha yüksek fiyat ödememelerini öneririz. Ayrıca, ürünlerin yeni teknolojileri desteklemesi de dikkat etmeleri gereken bir başka nokta."

Yüksek hız, farklı bağlantı noktaları, şık tasarım

Yüksek hız, farklı bağlantı noktaları, şık tasarım

Yüksek hız, farklı bağlantı noktaları, şık tasarım...

TP-LINK Archer D7 modem/router, 5GHz bandında 1.3Gbps, 2.4GHz bandında ise 450Mbps kablosuz hızlara sahip. E-posta gönderimi, web'de gezinti gibi basit görevleri 2.4GHz bandına yönlendiren ürün, on-line oyun, HD video gibi yüksek hız gerektiren uygulamalarda ise 5GHz bandının kullanılmasını sağlıyor. Bu sayede kablosuz ağda trafik oluşmuyor ve hız düşmüyor.

Üç adet harici anteni ve yüksek amplifikatörleri sayesinde geniş kapsama alanı sunan ürün, ayrıca USB de dahil farklı giriş yuvaları ile çeşitli ürünleri bağlamayı kolaylaştırıyor. Archer D7'de üç adet LAN, bir adet ise gigabit LAN/WAN girişi bulunuyor. Ürünün değiştirilebilir LAN/WAN girişi hem kablo hem de fiber bağlantı desteği sunuyor.

TP-LINK'in tüm ürünleri gibi kolay kurulan ürün ayrıca Konuk Ağı özelliği sayesinde, Wi-Fi erişim bilgilerini paylaşmadan eve ya da ofise gelen konukların internete erişmesini sağlıyor. Böylece hem ağ sahibi hem de konuklar için güvenli Wi-Fi erişimi oluşturuluyor.

Okuyucu Yorumları