Asus'tan yeni MeMO Pad'ler ve fazlası!

Asus, yeni MeMO Pad tabletlerinin yanı sıra 10.1 inç'lik yeni Transformer Pad'i de ortaya çıkardı!

Asus'tan yeni MeMO Pad'ler!

ASUS, üç yeni ürünle tablet yelpazesini genişletti! ASUS MeMO Pad 8 ile ASUS MeMO Pad 10 tabletlerinin yanı sıra ASUS Transformer Pad de yepyeni özelliklerle kullanıcılara sunuldu.

ASUS'un uygun fiyatlı yeni MeMO Pad'leri 1280 x 800 çözünürlüklü IPS ekran, güçlü dört çekirdek işlemci ve yükseltilebilir bellek için Micro SD kart yuvası içeriyor. Yüksek performanslı Transformer Pad ise 10.1 inçlik IPS ultra yüksek çözünürlüklü ekranı ve güçlü NVIDIA Tegra 4 dört çekirdek işlemcisiyle dikkat çekiyor.

ASUS MeMO Pad 8 ile ASUS MeMO Pad 10

Hem 8 inçlik ekranıyla MeMO Pad 8 hem de 10 inçlik ekranıyla MeMO Pad 10, 1280 x 800 çözünürlüklü IPS ekrana sahip. Tek elle kolayca kullanım için tasarlanan ASUS MeMO Pad 8, kenardan kenara sadece 127 mm ve 350 gr ağırlığında. ASUS MeMO Pad 10 ise 522 gr ağırlığıyla aynı şekilde portatiflik sunuyor.

Her iki cihazın da ekranı arkadan aydınlatma özelliğine sahip. ASUS SonicMaster ses teknolojisine sahip çift hoparlör iyi bir ses kalitesi sunuyor. MeMO Pad 8, 5.0 MP, MeMO Pad 10 ise 2.0 MP arka kameraya sahip. Her iki model de 720p HD video çekiyor ve görüntülü sohbet için 1.2 MP'lik bir ön kamera barındırıyor.

Transformer Pad

Yeni ASUS Transformer Pad'in 10.1 inçlik yüksek performanslı IGZO-TFT ekranı enerji tasarruflu ve çok geniş bir renk gamına sahip. 2560 x 1600 WQXGA çözünürlük net görüntüler sağlarken, IPS teknolojisi canlı renkler, 178 derece geniş görüntüleme açısı ve günışığında iyi bir görünürlük sağlıyor.

ASUS Transformer Pad, HD filmler ve Android oyunlarla üstün bir eğlence keyfi yaşatıyor. Bu cihaz ayrıca Miracast Wi-Fi video oynatma özelliğiyle kablo gerektirmeden uyumlu bir HDTV'ye görüntüyü yansıtabiliyor. Ayrıca bir HDMI bağlantısıyla 4K Ultra HD ekranda eğlence en üst seviyelere çıkıyor!

ASUS Transformer Pad ayrıca 1.2 MP bir ön ve 5.0 MP bir arka kamerayla hem görüntülü sohbet hem de yüksek çözünürlüklü fotoğraflar için ideal.

ASUS Transformer Pad'in ayrıca pil ömrünü 17 saate kadar çıkarabilen bir istasyon seçeneği de bulunuyor.

Okuyucu Yorumları