Bayram tatiline hazır mısınız?

Samsung, bu notebook'unu tercih edenlere yurtdışına uçak bileti kazandırıyor! İşte detaylar!

Bayram tatiline hazır mısınız

Samsung'un ATIV çatısı altında bulunan ultra slim dizüstü bilgisayarı ATIV Book 9 serisi kazandırmaya devam ediyor.

ATIV Book 9 serisi alan herkese, uçak bileti Samsung'dan hediye!

Samsung, tasarım ile performansı bir arada sunan ATIV Book 9'u tercih eden tüm kullanıcılarına tek kişilik gidiş-dönüş uçak bileti hediye ediyor. Paris, Londra ve Milano başta olmak üzere, Amsterdam, Budapeşte, Brüksel, Viyana, Münih, Berlin, Roma ve Atina'ya da uçak bileti kazandıracak olan Samsung, kullanıcılarına sürprizler yapmaya devam ediyor.

ATIV Book 9 satın alarak kampanyadan faydalanmak isteyen tüm kullanıcılar, www.samsunglaucuyoruz.com adresinde yer alan formu tam ve eksiksiz doldurarak uçak bileti için başvurularını gerçekleştirebilecekler.

ATIV Book 9 Lite

Premium tasarıma sahip ATIV Book 9 Lite, geniş bir kullanıcı kitlesini hedefliyor. ATIV Book 9 Lite, 10 noktalı dokunmatik ekran da dahil olmak üzere en yeni teknoloij ile donatılmış. Dört çekirdekli işlemci, 128GB SSD gibi özellikleri ile Book 9 Lite, teknolojiyi son derece uygun fiyata sunuyor. Yaklaşık 1.44 kg ağırlığı ve 16.9 mm'lik ince tasarımı ile ATIV Book Lite hayatı mobil yaşayanlar, iş için sıkça seyahat edenler için ideal. ATIV Book 9 Lite'lar da, PC'ler ile Samsung akıllı telefonlar arasındaki içerik paylaşımını son derece kolaylaştıran Samsung SydeSync teknolojisine sahip.

Samsung ATIV Book 9 Lite, 859 dolar + KDV (Dokunmatik olmayan model) ve 989 $ + KDV (Dokumatik model) tavsiye edilen satış fiyatı ile artık Türkiye'de.

ATIV Book 9 kampanyası ile ilgili detaylı bilgiye www.samsunglaucuyoruz.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları