BlackBerry'den Bir Geri Dönüş Daha!

Bir dönemin önemli telefon devi BlackBerry, akıllı telefonları ile yaptığı geri dönüşü daha da genişletmenin peşinde...

BlackBerry'nin durmaya niyeti yok!

Tablet piyasasının yeni yeni alevlenmeye başladığı günlerde, 2011 Nisan'ında, BlackBerry de şansını denemiş ve BlackBerry Playbook'u piyasaya sürmüştü. Ancak Playbook, her ne kadar etkileyici bir cihaz olsa da, beklenen ilgiyi görmeyi başaramamıştı. BlackBerry de, bu yoldan erken dönmek zorunda kalmıştı.

Ama yakında (daha doğrusu belirsiz bir zamanda) yeni bir BlackBerry tablet ile karşılaşma ihtimalimiz oldukça yüksek. BlackBerry CEO'su John Chen, yaptığı açıklamada tablet, giyilebilir cihazlar, tıbbi cihazlar gibi ürün kollarında yeni lisans anlaşmaları peşinde olduklarını söyledi. Bilindiği gibi şirket, yaptığı lisans anlaşması sonrasında cep telefonu üretimini ve pazarlamasını TLC'ye bırakmıştı. Görünen o ki BlackBerry, bu anlaşmadan memnun kalmış durumda ve daha fazlası için oldukça hevesli.

Chen, bu durumu şöyle açıklıyor: "Lisans anlaşmalarımız açısından ikinci evreye geçiyoruz. Yakın gelecek için yeni bir BlackBerry tablet sözü veremem. Ama böyle bir cihazı, er ya da geç, göreceğiniz kesin."

Okuyucu Yorumları