Breezi ile harika web siteleri hazırlayın!

Kodlama hakkında en ufak bir fikriniz olmasa bile, kendi sitenizi yapmanız aslında bu kadar kolay!

Tek satır kod yazmadan...

Tek satır kod yazmadan harika web siteleri tasarlamanız mümkün. Breezi'nin yeni tasarım motoru DesignBot, size sunduğu farklı tasarımlarla "milyarlarca" eşsiz web sitesi tasarımı olanağı sunuyor.

İşe başlamak için Breezi'nin tasarım motoruna sitenizin neyle ilgili olduğunu söylemeniz yeterli oluyor. Bunu yaptıktan sonra hizmet sizden 27 farklı düzen, 200 temel renk ve 3 farklı yazı tipi stili arasında seçim yapmanızı istiyor.

Breezi'yi diğer web sitesi oluşturma hizmetlerinden farklı yapan ise kullanımının çok kolay olması. Hizmeti kullanırken herhangi bir kod yazma tecrübesine veya web sitelerinin nasıl oluştuğuna dair bilgiye hiç ihtiyacınız yok. Sitenize bir isim verip kategorilerden bir tanesini seçmeniz ve tasarım önerilerini almanız yeterli.

Breezi'nin belki de en iyi yanı ise sitenizi oluşturmaya başladığınız tasarımı önerilerinize göre düzenleyebilmesi. Bu işlemi renk, düzen, içerik, yazı tipi ve arka plan konusunda memnun oluncaya kadar tekrarladığınızda sizi gerçekten mutlu edecek bir web sitesi elde edebiliyorsunuz.

Okuyucu Yorumları