Brother HL-6050 DN Türkiye Pazarında

Brother’ın, Altındağ tarafından Türkiye pazarına sunulan yeni mono lazer yazıcısı HL-6050DN, küçük ölçekli ofis ortamlarından büyük kurumsal şirketlere kadar, bir ofiste ihtiyacınız olabilecek baskı kalitesi ve hızını size sağlayabilecek bir çözüm olarak kullanıcıların hizmetinde.

Brother HL-6050 DN Türkiye Pazarında

HL-6050DN’in gücü 200Mhz’lik Aurora işlemcisinden ve üzerindeki 160MB’a kadar arttırılabilir 32MB’lık hafızasından geliyor. HL-6050DN ,1.200 x 1.200 dpi çözünürlüğünde ve normal konumda, dakikada 24 sayfa baskı hızında. Söz konusu kağıt besleme kapasitesi olduğunda ise HL-6050DN’in 500 sayfa A4 kağıt saklama haznesi dikkat çekici ve tüm genel özelliklerine ek olarak bir adet duplex ünitesi de cihaz ile birlikte teslim ediliyor. Bünyesinde bulundurduğu USB 2.0 ve paralel port’a ek olarak, yazıcı aynı zamanda üzerinde bulunan network kartıyla ağa bağlanmaya hazır. Kablosuz network modülü opsiyonel olarak kullanıcılara kolaylık sağlayan unsurlardan birisi. Yazıcı yönetimine gelince, HL-6050DN , kullanıcılar açısından , kullanımı oldukça kolay olan web tabanlı bir arabirime sahip. HL-6050DN’nin kendine has bir başka özelliği de toner bittiğinde veya kağıt sıkışması olduğunda sizi e-mail vasıtasıyla uyarması. Windows, Macintosh ve Linux ile uyumlu sürücüleri bulunan yazıcıyı birçok ortamda kullanmak mümkün.

HL-6050DN küçük ve orta boy işletmelerden büyük kurumsal şirketlere kadar bir yazıcıdan beklenen tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek şekilde tasarlanmış bir lazer yazıcı.

Okuyucu Yorumları