Brother MFC-T910DW - Kutu Açılışı ve Hızlı Kurulum

Tank Sistemli Inkjet Yazıcı Brother MFC-T910DW kutusundan çıktıktan sonra yalnızca 7 dakika gibi bir sürede çalışır hale gelmesiyle oldukça etkileyici

Brother MFC-T910DW kutudan çıkıyor!

Özellikle ofis ortamları için yetenekli özellikler sunan tank sistemli yazıcılar büyük boyutlarıyla dikkat çekerken, elbette tasarım itibariyle kompakt çözümler de yok değil. Ofiste ek yer açmadan, yetenekli özelliklerden feragat etmeden ve kurulumunu çok hızlı şekilde yapabileceğiniz bu modellerden biri de elimizdeki Tank Sistemli Inkjet Yazıcı Brother MFC-T910DW oluyor.

Kutusundan çıktıktan sonra yalnızca 7 dakika gibi bir sürede kurulabilen Brother MFC-T910DW, yalnızca 7 dakikalık kurulum süresiyle, rakiplerine kıyasla ciddi bir süre avantajı sağlıyor. Yalnızca süre avantajı değil, aynı zamanda kurulum kolaylığı da sunan bu cihaz, özellik bakımından ise fazlasıyla zengin.

Mürekkep Püskürtmeli Çok Fonksiyonlu bir yazıcı olan Brother MFC-T910DW, Brother Tank Sistemli Inkjet yazıcılar arasına yeni giren üst model bir cihaz. Bu sayede gerek Kobiler, gerek orta ölçekli işletmeler ve elbette istenirse evler için uygun yapıda olan yazıcı, dahili mürekkep tankı sistemi sayesinde baskı kalitesinden ödün vermeden düşük maliyetle daha fazla baskı almanızı sağlıyor.

Yenilenen Brother Tank Sistemli Inkjet yazıcı ailesinin yeni üyesi MFC-T910DW modelini inceledik.

Brother Tank Sistemli Inkjet yazıcı ailesi yenilendi ve yeni seriye kavuştu. Peki, yeni seride ne gibi özellikler var. Açıkladık!

İster ev tipi ister profesyonel tip yazıcı olsun, orijinal mürekkep bu tip cihazlarda çok ama çok fazla önem taşıyor. Peki, ne yapmak lazım?

Okuyucu Yorumları