Yeni Brother Yazıcı Serisinin Avantajları

Brother Tank Sistemli Inkjet yazıcı ailesi yenilendi ve yeni seriye kavuştu. Peki, yeni seride ne gibi özellikler var. Açıkladık!

İşte yeni serinin avantajları!

Brother Tank Sistemli Inkjet yazıcı ailesi yenilendi ve yeni seriye kavuştu. Yeni seri ile gelen çok sayıda özellik ve gerek alt seriye gerek farklı marka yazıcılara göre büyük avantajlar mevcut. Brother MFC-T910DW da yeni seri modellerinden biri.

Kobiler ve orta ölçekli işletmelerin ihtiyaçlarını karşılayacak akıllı özelliklerin sunulduğu yeni seride, artık yalnızca doküman baskısını değil, fotoğraf baskısını da iddialı şekilde gerçekleştiren Brother, yine baskı hızını da geliştirmiş durumda. Böylece artık renkli ve siyah beyaz baskıyı çok daha kısa sürede alabiliyorsunuz.

Yeni seri Brother Tank Sistemli Inkjet yazıcılarında bir diğer önemli bir güncelleme ise, tek şişe mürekkep ile basılan sayfa sayısında yaşanıyor. Eskiden tek şişe mürekkep ile 6000 sayfa alınırken, yeni seri ile tam 6500 sayfa alınabiliyor. Bu arada önemli bir bilgi: Eski seride kullanılan renkli mürekkep şişeleri yeni seri ile de uyumlu. Ancak yeni seride, siyah baskı teknolojisi yenilenmiş durumda. Bu nedenle yeni seri ile uyumlu olan siyah mürekkep şişelerini BT60BK koduyla bulabilirsiniz.