Bu 5 cepten daha güzeli yok!

Özellikleri bir kenara bırakın... İşte sadece tasarımıyla bizleri büyüleyen 5 cep telefonu!

Bu 5 cepten daha güzeli yok!

Her konuda olduğu gibi telefon tasarımlarında da tercihiniz, zevkinize göre farklılık gösterecektir. Şirketler, kendi eşsiz tasarımlarıyla sizin en çok hoşunuza gidecek telefonları inşa etmeye çalışırlar.

CHIP Online olarak gözümüze en hoş gelen 5 cep telefonunu belirledik. Sizin görüşleriniz ve beğendiğiniz tasarımlar tabi ki farklı olabilir. Tasarımı en çok hoşunuza giden telefonları yorumlarda bizlerle paylaşabilirsiniz.

5. HTC Desire S

Listemizdeki ceplere göre biraz eski olsa da orijinal Desire'ın tasarımının üzerine önemli bir gelişme sağlayan Desire S'i belirtmeden geçemedik. Desire S ve One S'in tasarımlarının da beğenimizi kazandığını söyleyelim.

4. iPhone 4 ve 4S

Apple iPhone'un camlar arasında sıkıştırılmış metal bantlı tasarımı, onu fazlasıyla şık yapıyor ve görür görmez diğer telefonlardan ayırt etmenizi sağlıyor.

Galaxy Nexus ve diğerleri

Galaxy Nexus ve diğerleri

3. Galaxy Nexus

Galaxy Nexus'un özellikle ön yüzü, sizi kendisine hayran bırakmayı başarıyor. Telefonun geleceğe yönelik havası, onu diğerlerinden farklı kılmayı başarırken aynı zamanda son derece ergonomik yapıyor.

2. Sony Xperia S

Telefonun alt tarafında bulunan düğmeler ona şık bir görünüm kazandırıyor. Xperia S'in kendine has tasarımı, alt tarafındaki şık metal bandı ve dev ekranı bizce Nexus'u malup ediyor.

1. Nokia Lumia 800

Telefonun parlak renkleri, onu inanılmaz derecede çekici kılarken unibody yapısı Lumia 800'e (veya 900'e) tam anlamıyla yakışıyor.

Okuyucu Yorumları