Bu saatler hem rengarenk, hem de kullanışlı

Akıllı saatlerin sevilen firması, saatlerini diğerlerinden farklı kılacak bu değişiklikle yeniledi!

Sevilen saate renk geldi!

Pebble markası, Nisan 2012'de karşımıza yepyeni bir ürünü olan akıllı saati ile çıkmış, 100.000 dolar hedef koyduğu Kickstarter projesini, toplam 10 milyon dolar bütçe ile tamamlamıştı. Kullandığı e-ink teknolojisi ile farklı bir ara yüz sunan cihaz kısa sürede Android ve iOS ile uyumlu şekilde kullanıma açılarak, piyasada kendisine yeterli bir alan sağlamayı başardı.

Şimdiyse sıra farklılık yaratmakta. Öyle görünüyor ki Pebble, hali hazırda bulunan renk koleksiyonunu daha da genişletmek istiyor zira ürettiği yeni sınırlı sayıdaki yeşil, pembe ve açık mavi renk seçeneklerine sahip saatleri ile piyasaya giriş yapmış durumda. Bir süre önce siyah, kırmızı, beyaz, gri ve turuncunun farklı tonları ile renk patentini genişleten firma, bu sefer daha canlı renkleri listesine almış. Saatlere getpebble.com adresi üzerinden ulaşmak mümkün. Şimdilik satış fiyatları 150 dolar olarak belirlenmiş durumda ve tüm renk seçeneklerine ulaşmak an itibariyle mümkün.

Bu arada Pebble ekibi bir de yarışma düzenliyor ve bu yarışma herkesin katılımına açık. Tek yapmanız gerek firmanın ürünü hakkında bu site üzerinden bir yorum yapmak. Eğer şanslıysanız, bir adet Pebble saat sizin olabilir.

Okuyucu Yorumları