Bu telefonun RAM'i laptop'larla yarışıyor!

Bu telefon, 6GB RAM'li modellerin yeni ortaya çıktığı günümüzde hepsini utandıracak kadar fazla RAM'e sahip!

Bu telefon gerçek br RAM canavarı!

OnePlus 3'ün sahip olduğu 6 GB'lık RAM değerinin sınırları iyice zorladığını düşünüyorsanız, LeEco LeMax 2 Pro bitti demeden bitmeyeceğini gördüğünüzde bir hayli şaşıracaksınız.

8 GB'lık bir RAM desteğine sahip olacağı söylenen LeEco LeMax 2 Pro bu anlamda Samsung Galaxy S7'den iki kata daha fazla RAM'e sahip. Cihaz bu değeriyle piyasadaki birçok dizüstü bilgisayarla da aynı kapasitde.

PhoneRadar'ın ilk olarak Weibo'da yayınlanan bir görsel üzerinden aktardığına göre 29 Haziran'da tanıtılması beklenen cihazda ayrıca Snapdragon 821 işlemci yer alıyor.

Henüz piyasadaki herhangi bir telefonda kullanılmayan bu işlemcinin, HTC 10 ve LG G5 gibi modellerde bulunan Snapdragon 820'den daha iyi bir performans sunması bekleniyor.

Genelde 1080p ekranlara takılıp kalan diğer Çinli firmaların aksine LeEco LeMax 2 Pro'nun 5.7 inç'lik ekranının 1440 x 2560 piksel çözünürlüğünde olacağı belirtiliyor. 128 GB'lık bir dahili depolama ve microSD kart desteğiyle gelmesi beklenen modelin 25 MP'lik arka ve 8 MP'lik ön kamerası olacağı anlaşılıyor.

Okuyucu Yorumları