Bulut depolama hizmeti Netdisk'e ilgi yoğun!

TTNet'in yeni çevrim içi depolama hizmetine ilgi yoğun oldu. Peki Netdisk tam olarak ne sunuyor?

Netdisk'e yoğun ilgi

TTNET'in bulut bilişim çözümleri kapsamında sunduğu yeni ürünü NETDİSK, hayatı kolaylaştıran ve dosyaların kaybolması gibi sorunları ortadan kaldıran özellikleri ve avantajlı fiyatlarıyla 10 binden fazla kullanıcı tarafından tercih edildi.

USB belleklerin, flash disklerin, harici disklerin ve bilgisayarların kaybolması, çalınması, arızalanması, önemli dosyaların zarar görmesi gibi birçok sorunu ortadan kaldıran NETDİSK, bilgisayar kullanıcılarının dosyalarını yedeklemelerine, internet üzerinden güvenle erişmelerine, kolay ve güvenli şekilde dosya paylaşmalarına imkân tanıyor.

Dünyada sunulan bulut bilişim çözümleri arasında en uygun fiyatlardan birine sahip NETDİSK'in farklı ihtiyaçlara özel olarak 1 GB, 50 GB ve SINIRSIZ kapasiteli olmak üzere 3 farklı paketi bulunuyor. TTNET, tüm müşterilerinin deneyimlemesi için NETDİSK 1 GB'ı ücretsiz olarak sunuyor. Bulut bilişimin ayrıcalıklarını deneyimlemek isteyen kullanıcılar NETDİSK 1 GB'ı tercih ederken, NETDİSK 50 GB, aylık vergiler dahil 4,99 TL'lik fiyatı ile daha çok ev kullanıcıları, genç profesyoneller ve öğrenciler tarafından kullanılıyor.

NETDİSK SINIRSIZ, aylık vergiler dâhil 9,99 TL'lik fiyatı ile çok fazla kişisel dosyası olan, birden fazla bilgisayara sahip ev kullanıcıları ve işyerleri tarafından tercih ediliyor. NETDİSK SINIRSIZ, mimarlık, reklam ajansları ve hukuk büroları gibi içeriğin değerli ve çok yoğun olduğu küçük büro tarzı çalışan yerlerde de ilgi çekiyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları