C64-laptop: İkinci sürüm satışa sunuldu...

Commodore 64 şimdi de laptop kasasında geri döndü; üstelik çok hayırlı bir amaç için satışta...

Yeni bir C64 laptop daha!

Birkaç ay önce konsol modifiyecisi Ben Heck, C64 laptop'u ile büyük bir heyecan ve özellikle imrenme duygusu uyandırmıştı. Bu sebepten dolayı Heck, cihazın yeniden elden geçirilmiş bir sürümünü geliştirdi ve iyi bir amaç için açık arttırmaya çıkardı.

Benjamin "Ben Heck" Heckendorn modifiye alanında yaşayan bir efsane olarak nitelendiriliyor: Amerikan film yapımcısı neredeyse tüm çıkmış oyun konsollarını taşınabilir hale getirmeyi kendine görev edindi. Kreasyonları taşınabilir Atari 7800'den Xbox 360 notebook ve taşınabilir Nintendo Wii'ye kadar uzanıyor. En son ürünü ise ikinci kez elden geçirilmiş C64-laptop oluyor.

Yeni sürüm daha fazla esneklik için SD-kart okuyucu, ağ bağlantısı ve bir USB girişi sunuyor. Laptop bugünden itibaren sessiz bir açık arttırma yöntemi ile satışa sunulacak: Satın almak isteyen kişiler önerdikleri fiyatı Heckendorn'a mail yoluyla iletecek ve arttırmanın sonucunda elde edilecek olan gelirin tamamı Amerikan çocuk yardım organizasyonu "Child's Play"e bağışlanacak. Child's Play, ağır hastalıklı çocuklara hastanede kaldıkları süreyi oyuncaklar ve video oyunlarıyla daha katlanılabilir hale getirmeyi amaç edinmiş bir organizasyon. Açık arttırmaya giriş fiyatı 1000 Dolar.

Okuyucu Yorumları