Cabinet: Android dosya yönetimi için ideal

Cabinet, pek çok Android kullanıcısının bir türlü cevap bulamayan, önemli bir ihtiyacını karşılıyor!

Cabinet'le tüm kontrol sizde!

Android dosya yönetim sistemi gelişiyor ancak yine de istenilen seviyede değil ve dosyalarınızı kontrol altına almak için halen iyi bir dosya yöneticisine ihtiyaç duyuyoruz. Sayısız üçüncü parti uygulama bu boşluğu doldurmak için kullanıcılara sunulsa da Cabinet, son zamanlardaki en başarılı uygulama olarak gösterilebilir.

Son derece hızlı ve zengin özelliklere sahip olan Cabinet, materyal tasarım imzası taşıyor. Uygulama halen beta aşamasında ancak yine de çok kullanışlı olduğunu söyleyebiliriz. Dosya sistemi üzerinde tam olarak kontrolü ele alabileceğiniz uygulamayla birlikte dosyalarınızı taşıyabilir, silebilir ve yeniden adlandırabilirsiniz. Cabinet aynı zamanda bazı güçlü arama ve filtreleme araçları da sunuyor. Böylece aradığınız dosyalara kolayca ulaşabiliyorsunuz.

Dosya ayrıntılarına erişmek için ZIP gibi formatları açabilen uygulama aynı zamanda popüler formatlar için ön izleme imkanı sağlıyor. Bununla birlikte harici depolama ve uzak bağlantıyı da destekliyor. Geçerli klasörde yeni bir klasör veya dosya oluşturmak için birçok materyal tasarım arayüzüne sahip uygulamada olduğu gibi sol alt köşedeki alışıldık butonu kullanabilirsiniz.

Cabinet, kendisini Android cihazınızdaki Paylaş menüsüne ekleyerek "Save to..." seçeneğiyle web üzerindeki dosyaları dilediğiniz klasöre kaydedebilmenizi sağlıyor. Son olarak varsayılan tema tasarımını beğenmediyseniz uygulama ayarlarından renk seçeneklerini değiştirebileceğinizi de belirtelim.

Google Play Store: Cabinet BETA

Okuyucu Yorumları