Capcanlı bir World of Warcraft programı...

Şaşırtıcı, farklı, hediyeli ve interaktif bir World of Warcraft programı geliyor!

WoW fanlarına özel...

LEVEL'ın resmi basın sponsoru olduğu; şaşırtıcı, farklı, hediyeli ve interaktif bir World of Warcraft programına hazır olun. Bir grup WoW fanatiği, livewarcraft.com üzerinden sizlerle buluşuyor.

World of Warcraft oynamaktan sevgilinden mi ayrıldın? "Sadece bir level daha" diye inleyerek saatlerini bilgisayar başında mı harcadın? Üzülme! Northrend'in buz gibi atmosferinde üşüyenlerin, Naxxramas'ın ürkütücü atmosferinde böceklerle mücadele edenlerin, boss'lar karşısında çaresizce üzülenlerin ve tabii ki bu oyunu oynarken bizim neden deliler gibi eğlendiğimizi görmek isteyenlerin programı NERD, livewarcraft.com'da Burak Aydoğan ile yayında.

WoW'dan en son haberler ve dedikodular MSN üzerinden tartışılıyor. Yetmezmiş gibi her hafta ilginç oyun aksesuarları tanıtılıyor. WoW dünyasından konuklar ve LEVEL editörleri programa katılıyor. Canlı yayınlanan raid'lerde boss'lar beraber kesilip wipe'lar beraber yeniyor.

Bu arada unutmadan, her hafta birbirinden güzel hediyeler canlı yayını izleyenleri bekliyor. Eğer sen de WoW tişörtleri, PrePaid oyun kartları, WoW oyuncakları ve WotLK kazanmak istiyorsan her pazartesi günü 19:00 - 20:15 arası livewarcraft.com'da olmayı unutma!