Casper'dan masaüstünde reform

Masaüstü bilgisayarlar değişiyor... İşte Casper'dan dizüstü gibi bir masaüstü bilgisayar...

Dizüstü mü yoksa PC mi?

Casper'dan ION platformunu temel alan yeni nettop çözümü MiniPC geliyor. Taşınılabilir sistemlerden sonra şimdi de masaüstünü hedef alan ilk nettop ürününü teknoloji severlerin beğenisine sunan Casper bu ürünle piyasanın en küçük hacimli nettop PC ürününü çıkarmış oldu. Casper MiniPC, oturma odalarında HD TV'lerin yanında medya bilgisayarı olarak kullanılmayı hedefleyerek meraklı bakışları üzerine çekmeyi başarıyor.

Çok ince bir nettop olması itibariyle masaüstü bilgisayarlardaki yer problemini performansından ödün vermeden ortadan kaldıran MiniPC, görüntüsüyle benzerlerinden farklı bir duruş sergiliyor. Oldukça kompakt ve kare bir forma sahip olan Casper MiniPC, LCD'YE bağlanarak televizyonu bilgisayar ekranı gibi kullanabilme özelliği ile kullanıcısına yanlızca masaüstünüzde değil her yerde yeni deneyimler yaşatıyor.

Fonksiyonelliğe ve görüntüye önem veren teknoloji sevenlerin yeni alternatifi Casper MiniPC, performasıyla da dikkat çekiyor. ION platformu kapsamında GeForce 9400 IGP yonga setinin kullanıldığı ve 1.6GHz'de çalışan, Intel Atom 230 işlemcisinin güç verdiği sistem, 1-3 GB sistem belleği seçeneğine ve 160-320 GB sabit disk seçeneğine sahip. Kablosuz ağ desteğiyle de masaüstünde gereksiz kablolardan kurtulmuş temiz bir çalışma ortamı oluşturulmasına imkan tanıyor.

Casper MiniPC' nin Casper 19" W LCD, Logitec Kablosuz Klavye ve optik mouse dahil fiyatı 459 Dolar ile 549$+KDV aralığında. NOD 32 Antivirüs, Antispam ve Firewall programı ise hediye.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları