CHIP Online Cebit 2007'den bildiriyor...

CHIP Online olarak Cebit 2007'yi sizin için takip ediyoruz. Son gelişmeler Cebit 2007 özel bölümünde

Cebit 2007 özel

CHIP Online tarafından hazırlanan Cebit 2007 Özel Bölümünde Türkiye'nin bilgisayar dünyasının en büyük organizasyonu hakkında haberler, en son duyurulan ürün ve teknolojiler konusunda bilgi alabilirsiniz...

Bilinçli gezmek vakit kazandırır

- Eğer işiniz bilişimle ilgiliyse 1, 2 ve 3 numaralı salonlarda dikkatinizi çekecek teknolojiler göreceksiniz.
- Telekom dünyasındaki başdöndürücü gelişmelere de 9 ve 10'uncu salonlarda mutlaka gözatın.
- Salon 5'te bulunan Gelecek Parkı, Kamu Sektörü ile İş ve Kariyer adlarını taşıyan tematik bölümler ise birer bilgi hazinesi. Eminim işini geliştirmek ve işbirlikleri kurmak isteyenler bu standlarda aradıklarını bulacak.
- Salon 1 de profesyoneller için bir altın madeni adeta. Bu salondaki özel bölgede İnovasyon, ve Mobil İş Çözümleri gibi alanların yanı sıra, Yazılım Sanayicileri Derneği standlarında zengin olanaklar misafirlerini bekliyor.
- Eğlence arayanlara ise hafta sonu ziyarete gitmelerini öneriyorum. Çünkü tüketici ürünleri sunan firmaların standlarında asıl eğlence programları cumartesi ve pazar yapılacak.
- 4, 5, 6, 7 ve 8 numaralı salonları Dijital Yaşam grubunda yer alıyor. Adından da anlaşılacağı gibi, günlük hayatımızda bireysel olarak kullandığımız teknolojilerle ilgili her şeyi bu salonlardaki standlarda görebileceğiz.

Okuyucu Yorumları