Çift Selfie kameralı Lenovo VIBE S1

Karşınızda çift selfie kamerası ve kavisli cam tasarımıyla Lenovo VIBE S1.

Çift Selfie kameralı Lenovo

Lenovo'nun VIBE serisinden satışa sunduğu son ileri teknoloji ürünü VIBE S1 oldu. Çift selfie kamerası ve şık tasarımıyla dikkat çeken VIBE S1, Türkiye'de büyük beğeni kazanan S90'nın devam ürün. VIBE S1 akıllı telefon sahip olduğu 8 MP ön selfie kamerasıyla keskin fotoğraflar çekerken, 2 MP'lik ikinci selfie kamerasıyla alan derinliğini analiz ederek mükemmel pozlar üretiyor.

Genç ve eğlenceli bir tasarıma sahip VIBE S1'in 13 MP'lik arka kamerası ve 5.0 inçlik Full HD ekranı bulunuyor. VIBE S1'in ön ve arka yüzlerinde Gorilla Glass 3 kullanılırken, özellikle arka kapağının kavisli cam yüzeyi görenlerde dokunma hissi yaratıyor.

S1'in birçok eğlenceli selfie deneyimlerinden biri de Cut Out uygulaması. S1'in içindeki birçok görselden birine veya internetten indireceğiniz herhangi bir görüntüye fotoğrafınızı ekleyebilir, arkadaşlarınızla Taç Mahal'in veya Eyfel Kulesi'nin önündeymiş gibi fotoğrafınızı paylaşabilirsiniz. Android 5.0 Lollipop işletim sistemi kullanan 132 gr. hafifliğindeki Lenovo VIBE S1 1299 TL fiyatıyla teknoloji marketlerde sizleri bekliyor.

Okuyucu Yorumları