Çocuklar İçin Dijital Deneyim: LEGO Life

LEGO, LEGO Life ile geliştirici ve eğlenceli bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Çocuklara özel LEGO Life

Yeni platform, LEGO tutkunu çocukların yaratıcılıklarını ifade etmelerine, LEGO yapım parçalarıyla yaptıkları tasarımları paylaşmalarına,

LEGO karakterleriyle etkileşimde olmalarına ve birbirleriyle iletişim kurmalarına olanak tanıyor. Geçen yıl ABD, İngiltere, Kanada ve İsviçre gibi

ülkelerde başlatılan ilham verici deneyim, Temmuz ayı itibariyle LEGO Türkiye ofisi tarafından Türkiye'de aktif hale getirildi.

Çocuklar İçin Dijital Deneyim: LEGO Life

LEGO Group adına konuşan Rob Lowe, yeni aplikasyon ile ilgili yaptığı açıklamada, "LEGO olarak yaratıcı oyunu geliştiren dijital deneyimleri hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Pek çok çocuk, LEGO tasarımlarını ve hikayesini LEGO Life üzerinden akranlarıyla paylaşabilir. LEGO Life, çocukların dijital dünyada yaratıcılıklarını artırabilecekleri bir platform olarak öne çıkıyor," dedi.

13 yaşından küçük çocuklar için güvenli bir sosyal ağ olan LEGO® Life, kişisel bilgilerin, görüntülerin paylaşılmasını veya kullanıcıların birbirlerini tanımasına ve bulmasına izin verebilecek herhangi bir paylaşımın yapılmasını engelliyor. LEGO® Life hakkındaki tüm içerik ve yorumlar, LEGO uzmanları tarafından takip ediliyor. Tüm moderatörler marka ve çocuk güvenliği eğitiminden geçiyor ve yapılan yorumlar sıkı bir şekilde kontrol ediliyor.

LEGO Life, iOS cihazlar için App Store'dan ve Android cihazlar için Google Play'den ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Okuyucu Yorumları