Craigslist'teki en acayip 9 ilan!

Eğer gözlerimizle görmesek, bunların gerçek olduğuna kesinlikle inanmazdık...

İnanılmaz ama hepsi gerçek!

Dev ilan sitesi Craigslist'te işinize yarayabilecek sayısız içeriğin yanında, oldukça ilginç, bir o kadar da garip ilanlar bulmanız mümkün. Bu ilginç ilanların bazıları tabi ki sahte, ancak aralarda ciddi olanları da var. İşte Craigslist'te yer alan o "acayip" ilanlardan en göze çarpanlar:

Koca ayak (Spokane)

Bu ilanda hayali bir arkadaştan bahsedildiğini düşünebilirsiniz, ama yanılıyorsunuz. Yazıya yakından baktığınızda aşkını arayan bir koca ayak olduğunu farkediyorsunuz.

Vücut atma (Baltimore)

Bu ilanda ise Baltimore'dan bir kişi, arka bahçesinin ölü bedenleri atmak için uygun olacağını iddia ediyor. Bunun nedeni ise Baltimore'da ölüleri atmanın muhtemelen yasal olması ve sivillerin ölüleri bildirmek zorunda olmamaları.

Avokado yeşili tuvalet, aktör, MacBook

Avokado yeşili tuvalet, aktör, MacBook

1970'lerin Avokado yeşili tuvaleti (Asheville)

Ev dekorunun kötü olduğu 70'lerde porselen tuvaleti kullanmak, "dergi sayfalarını çevirirken, sigara içerken, Chico and the Man'i seyrederken" şeklinde, bir parti gibi anlatılıyor.

Aktör aranıyor (Washington)

Köpeğinden kurtulmak, ancak çocuklarını incitmemek isteyen bir kişi, bu iş için rol oynayarak onu "kaybedecek" kişiye 500 dolar teklif ediyor.

Değiş tokuş için Macbook aranıyor (Minneapolis)

Bir MacBook için her şeyini vermek isteyen insanlar da var. Bu öğrenci, Macbook için para yerine peçete, Robin Hood: Men in Tights DVD'si, bir kutu sebze, 60 watt'lık ampül gibi şeyler teklif ediyor.

Hayalet, satılık ruh, "patates topu"...

Hayalet, satılık ruh,

Hayalet aranıyor (Raleigh)

Bu ilana cevap verebilmek için hayalet olmanız malesef yeterli değil, interneti kullanan bir hayalet olmanız gerekli.

İnsan ruhu (Orlando)

Craigslist'te ruhunu satmak isteyen bu kişinin tek amacı, yılbaşı alışverişi için para kazanmak. Takas da kabul ediyor.

Yardımcı aranıyor (Londra)

Büyük bir büyüme potansiyeli olan bu sıradışı işe başvurabilmek için "esnek bir ahlakınız" ve "yolsuz bir devlet yöneticisi" olmanız gerekiyor.

Patates topu (New York)

Burada ise bir New York'lu, "2.5 metrelik patates topundan" kurtulmak istiyor. Çünkü "komşuları neyin döndüğünü anlamış". Bu patates topunun hikayesini gerçekten merak ediyoruz.

Okuyucu Yorumları