Creative Suite 3 bu ay sonu tanıtılıyor

Adobe, 25 yıllık tarihinin en büyük programı dediği CS3'ün tanıtımınını bu ay sonu yapıyor

Creative Suite 3 yolda

Adobe'un heyecanla beklenen Creative Suite 327 Mart'ta tanıtılacak. Şirketin blog sayfalarında da onaylanan haberde CS3 için şirketin 25 yıllık tarihinin en büyük yazılımı olarak bahsediliyor. Ürünün piyasaya çıkış tarihi olarak ise 2007'nin bahar ayları işaret ediliyor.

Yeni özellikler hakkında ipuçları

Özellikle tasarım ve yayımcılıkta kullanılan yazılımlarıyla piyasada önemli bir yeri olan Creative Suite, bir süredir Beta kullanıcıları tarafından da test ediliyordu. CS3 ile birlikte gelecek yeni özellikler hakkında ise 27 Mart'a kadar herhangi bir açıklama yapılmayacağı belirtildi. Ancak son dönemlerde çıkan ve CS3'ün parçalarından biri olan InDesign gibi programların son sürümlerinden bazı ipuçları yakalamak mümkün. Bunların arasında, birden fazla resmin tek seferde getirilmesi (import) veya dinamik çerçeveler sayesinde resim formatlarını değiştirebilmek gibi özellikler yer alıyor.

Halen satışı süren son sürüm CS2'de Photoshop, Illustrator, InDesign, GoLive, Acrobat, Version Cue, Bridge, Stock Photos ve Dreamweaver gibi yazılımlar yer alıyor.

Okuyucu Yorumları