Datron'un netbook'u Mobee kıpır kıpır

Mobee: Hareket etmeyi seven ve ağır dizüstülerden sıkılmış olan kullanıcılar için yeni alternatif.

Mobee kıpır kıpır!

Datron, üç yeni netbook bilgisayarını pazara sundu. Datron Mobee, hareket halinde olan kullanıcılar için teknoloji ve şıklığıyla öne çıkıyor. Mobee serisi, cazip fiyatı ve çekici özellikleri ile, bildiğimiz dizüstü bilgisayarlara önemli bir alternatif.

Profesyoneller ve öğrenciler için özel olarak üretilen Datron Mobee 10 inç, yeni teknoloji Intel atom işlemci kullanıyor. Intel'in son olarak piyasaya sunduğu atom işlemci, az enerji tüketerek, 5,5 saate kadar pil ömrünü uzatıyor. Her zaman taşınabilecek kadar küçük ve sadece 1,1 kg olan Mobee 10 inç, sahip olduğu Wi-fi donanımıyla her yerden internete ulaşabiliyor. Datron Mobee' nin estetik tasarımı, teknolojik üstünlüklerini gölgede bırakacak kadar iddialı. Sedefli mat beyaz tasarımı, öğrencilerin ve çok seyahat edenlerin yanlarından ayırmak istemeyecekleri bir bilgisayar olmaya aday.

Teknik özelliklerine baktığımızda; bu hafif el bilgisayarı, 1.3 mega piksel web kamerası, 3 adet 2.0 USB port, ve 3'ü bir arada kart okuyucusu içeriyor (SD, MMC, MS). Yüksek kalite 1024 x 600 çözünürlüğe sahip olması, videoların takılmadan izlenebileceği anlamına geliyor. Datron'un 10 inçlik Mobee modeli tüm bu özelliklerinin yanında, 549 $ lık fiyatıyla da iyi bir seçenek olmaya aday.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları