GTA 6'dan sonra, Diablo 4'ten de 40 dakikalık videoyu içeren dev bir sızıntı internette yayınlandı

Merakla beklenen oyunlardan Diablo IV’e ait olduğu iddia edilen 40 dakikalık görüntüler internete sızdırıldı.

Diablo 4'ten 40 dakikalık video, internete sızdı

Geçtiğimiz gün GTA 6 ile ilgili oyun severleri heyecanlandıran bir sızıntı ile karşılaşmıştık. Şimdi de Diablo 4 hakkında sızıntı geldi. Rockstar'ın merakla beklenen devam oyununun internete sızmasından sonra, Blizzard'ın yakında çıkacak ARPG oyununun oynanışını gösteren yaklaşık 40 dakikalık Diablo 4 test görüntüleri de internete sızdı.

Reddit kullanıcısı iV1rus0 tarafından paylaşılan görüntüler, files.fm'e yüklenen biri yaklaşık 5 dakika, diğeri ise yaklaşık 38 dakika uzunluğunda 2 video şeklinde ortaya çıktı. Sızıntının özel bir Discord yayınından kaynaklandığı iddia ediliyor.

Görüntülerde, Discord bildirimlerinin sesleri duyabilirken, ilk videoda muhtemelen kimliklerini gizlemek amacıyla sesleri modüle edilmiş 2 izleyici arasında bir konuşma yer alıyor. İlk izleyici "Skye" adlı bir kullanıcıyı izlemeye çağırıyor ve ardından 2’inci izleyici hangi oyunun oynandığını tahmin etmeye çalışıyor. Tahminleri arasında yeni bir Witcher oyunu ve "Skyrim 2" de var.

Paylaşılan videoların bir oyunun test sürümüne ait olduğu açık. Görüntüler sadece filigranlı olmakla kalmıyor, aynı zamanda oyun dünyasındaki köprüler ve binalar gibi bazı nesnelerin de dokusuz olduğu dikkati çekiyor. Barbar karakteri ile oynanan oyunda pek çok savaş sahnesi de yer alıyor.

Test görüntülerinin sızdırılmış olması, oyunun son aşamasına gelinmeye başladığının müjdecisi olurken, Diablo IV’ün 2023 yılında piyasaya çıkması bekleniyor.