Dijital Dünyanın Kapıları Zeo İle Aralanıyor

Zeo, her ay SEO meraklılarını 'Digitalzone Meetups' toplantılarında bir araya getirip, Türkiye'deki SEO uzmanlarıyla tanıştırıyor.

Zeo ile aylık SEO toplantıları

Zeo, her ay SEO meraklılarını 'Digitalzone Meetups' toplantılarında bir araya getirip, Türkiye'deki SEO uzmanlarıyla tanıştırıyor. 25 Nisan Salı günü saat 19:00' da düzenlenecek olan Digitalzone Meetups'a, Şişli'de bulunan KWORKS Girişimcilik Araştırma Merkezi ev sahipliği yapıyor. Son zamanlarda kişi ve kurumlara teknolojinin farklı alanlarını da gösteren Zeo, arama motorlarına kendini tanıtmanın, dijital dünyanın içinde üst sıralarda yer almanın, web-site alt yapısının SEO'ya uyumlu olmasının yanı sıra verimliliği arttırmak için doğru içeriklerinde kullanılmasının önemini vurguluyor.

Dijital Dünyanın Kapıları Zeo İle Aralanıyor

25 Nisan'da gerçekleşecek olan Digitalzone Meetups etkinliğinde N11.com SEO Yöneticisi Uğur Eskici ve Zeo'nun kurucusu Yiğit Konur "E-Ticaret Sitelerinde SEO'' ile alakalı katılımcılardan ve etkinlik öncesinde iletilen soruları cevaplayacaklar. 18:30'da tanışma ve networking ile başlayacak olan toplantı iki oturum olarak gerçekleşecek. Her oturum katılımcıların da aktif olarak yer alacağı Digitalzone Meetsup toplantısında, her oturum 45 dakika sürecek.

Etkinlikte yanıtlanmasını istediğiniz sorular ya da merak ettiğiniz konular var ise aşağıdaki yollarla Zeo ile bunları paylaşabilirsiniz:

  1. Twitter üzerinden #digitalzone hashtagi ile yazabilirsiniz.
  2. [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
  3. Form üzerinden http://bit.ly/meetups-sorular adresinden iletebilirsiniz.

Eğer siz de dijital dünyanın sınırlarını zorlamak istiyorsanız 200 katılımcı ile sınırlı olan bu ücretsiz etkinliğe katılım için davetiyenizi Eventbrite uygulaması üzerinden ücretsiz edinebilirsiniz. Kayıt için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi ve destek için https://zeo.org/tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları