Dijital Eğlence Bir Arada

Creative DiVi-CAM 316 ile dijital müzik, resim ve video’yu tek bir üründe bir araya getiriyor. Oldukça ufak ve ergonomik olan DiVi-CAM 316’yla dilediğiniz her yerde fotoğraf çekip, sesli video kaydı yapabileceğiniz gibi MP3 çalar özelliği sayesinde müzik dinleyerek uzun yolculukları eğlenceli hale

Dijital Eğlence Bir Arada

Dahili 16 MB kapasiteye sahip olan, 512 MB’a kadar SD kart desteği sağlayan ürünün 3.1 Megapiksel CMOS sensörü mevcut ancak dilerseniz fotoğraf çözünürlüğünü enterpolasyon ile 6.6 Megapiksele kadar yükseltebiliyorsunuz... Öte yandan Flaş özelliği sayesinde geceleri de fotoğraf çekebiliyorsunuz. VGA çözünürlüğünde MPEG-4 video kaydı da yapmanızı sağlayan DiVi-CAM 316’nın LCD ekranının hareketli olması da büyük bir avantaj. MP3 çalar özelliği de bulunan ürünün A/V çıkışı, fotoğraf, video, MP3 ve ses kayıtlarınızın tv üzerinden rahatlıkla görüntülenip oynatılmasına imkan veriyor.

4 adet AAA ince kalem pil ile çalışan DiVi-CAM’in tüm bu özelliklerine ek olarak taşınabilir bellek olarak da kullanılabilmesi ürünün komple bir dijital eğlence çözümü olmasını sağlıyor.

Okuyucu Yorumları