Dijital Türkiye Haritası

EuroSoft'tan seyahat öncesi tatilcilere güzergâh planlama programı...

Dijital Türkiye

İnteraktif eğitim yazılımları üreticisi EuroSoft, BigSoft markasıyla Türkiye'de tatil yapacaklar için büyük kolaylık sağlayan Rota Planlayıcı CD'si Türkiye Karayolları Haritası yazılımını tatilcilere öneriyor. Bilgisayar programına tatil yapmak istediğiniz ili ve ilçeyi yazın, hangi karayolunu izlemeniz gerektiğini ve kaç kilometre yol gitmeniz gerektiğini anında öğrenin.

Eurosoft Pazarlama Müdürü Mahmut Karcı, Türkiye Karayolları Haritası CD'sinin piyasaya çıktığından itibaren çok büyük ilgi gördüğünü belirterek, "Yazılımı kullanan gezginlerden çok büyük ilgi görüyoruz, önemli bir eksiği giderdiğimiz yönünde tepkiler aldığımız için çok mutluyuz." dedi.

Türkiye Karayolları CD'si ile neler yapabilirsiniz?

Yazılım içinde Türkiye Siyasi Haritası ve Türkiye Coğrafi Haritası bulunuyor. Harita, Milli Savunma Bakanlığı Harita Genel Komutanlığı tarafından onaylanmış en güncel harita olma özelliğini taşıyor. Kolay arama özelliği ile Türkiye'nin tüm illerinin ve ilçelerinin yollarını detaylı şekilde görme imkânı sunuyor.

Gideceğiniz yeri seçtiğinizde yazılım size 2 farklı güzergâh sunuyor. Program gideceğiniz yer için ana yollar gösteriyor genel ulaşım imkanları hakkında da bilgi veriyor. Ayrıca güzergâhınızın kaç kilometre olduğu bilgisini de verebiliyor. Yazılım, plan yaptığınız güzergâhın ekran görüntüsü olarak baskısını alarak aracınızda rahatça yolunuzu kontrol etme imkânı da veriyor. Ayrıca bilgisayarınızda plan yaparken harita üzerine yazı yazma ve not alma imkânı bulunuyor.

Fiyat: KDV dahil 30 YTL
Ayrıntılı bilgi: 0216 658 88 40

Okuyucu Yorumları