Dışarıdan kontrol edilebilecek!

Cisco'nun yeni router'ı gelecekte ev cihazlarının dışarıdan kontrol edilebilmesini mümkün kılıyor!

Uygulama ile yönetilebiliyor!

Cisco, bugün ve gelecekte kullanıcıların evlerindeki internet bağlantısını daha da etkili ve eğlenceli hale getirmeleri için mobil uygulama ile yönetilebilme özelliği ile Linksys Smart Wi-Fi Routers'ın yeni serisini, tüketicilerin beğenisine sundu. Bu üç yeni Linksys Smart Wi-Fi Router, olağanüstü kablosuz performans ve yüksek veri hacmi sağlıyor. Aynı zamanda, çoklu ev ağlarının istenilen her yerde kolaylıkla yönetimini sağlayan Cisco Connect Software'in gelecek nesli olan Cisco Connect Cloud için de alt yapı sunuyor.

Cisco ayrıca, tüketicilere geleceğin ağ bağlantılı ürünlerinin (TV, eğlence cihazları ve ev aletleri gibi) sağlayacağı yeni deneyimler için en üst cihaz üreticileri ile işbirliği yaptığını da duyurdu.

Yeni Linksys Smart Wi-Fi Routers (EA Serileri: EA4500, EA3500 ve EA2700), en son Wi-Fi teknolojisini evlere getiriyor ve aktif internet kullanıcıları için geniş bir fiyat yelpazesi ve performans sunuyor. HD video yayını ve çoklu oyuncu oyunlarından tutun büyük dosyaları indirmeye, depolama ve yazıcı eklemeye, birden fazla cihaza bağlanmaya kadar tüketiciye birçok deneyim sunuyor.

Ev ağına her zaman her yerden erişim

Ev ağına her zaman her yerden erişim

Yeni Cisco Connect Cloud ile ev ağına her zaman her yerden erişim

Cisco Connect, basit kurulumu ve Linksys E-Series ve X-Series home routers'ın yönetimi esnasında tüketiciye kılavuzluk eden bir yazılım. Cisco Connect Express, ev ağının yönetimini akıllı telefon ve tabletlerden sağlayan, şirketin ilk mobil uygulamasıdır. Cisco Connect Software'in gelecek nesli olan Cisco Connect Cloud, yeni Linksys EA-Series ürünleri ile çalışıyor ve kullanıcıya istediği zaman istediği yerde, akıllı telefonundan, tablet uygulamasından ya da web tarayıcısından çoklu ev ağlarına giriş sağlayarak kullanım alanını artırıyor. Kullanıcılar, misafirlere internet erişimi verebilir, ebeveyn denetimleri ayarlayabilir ve Cisco Connect Cloud'ın kullanımı kolay şifreli korunan sitesini kullanarak istedikleri zaman istedikleri yerden ağlarına cihaz ekleyebilirler.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları