Dünya çapında 200 milyon oyuncu!

Empire, Big Farm ve Gangster oyunlarıyla tanınan Goodgame Studios, "dalya" dedi.

200 milyon oyuncu!

Goodgame Studios'a yakın zamanda 200 milyonuncu oyuncu kayıt oldu. Hamburg merkezli şirket, 200'den fazla ülke ve bölgeden oyuncuya sahip. Hatta Vatikan ve Nauru gibi ülkelerde bile Goodgame hayranları var. Goodgame Empire en fazla oyuncuya sahip. Geçen yıldan beri mobil sürümü de olan çok başarılı oyun, 77 milyondan fazla kayıtlı oyuncu tarafından oynanıyor. Goodgame Big Farm ve Goodgame Gangster sırasıyla 27 ve 23 milyon oyuncuya sahip.

Goodgame Studios özellikle Türkiye ve Orta Doğu'da çok güçlü bir trend gözlemledi. İş Geliştirme Müdürü Caglar Eger şunları bildiriyor, "Bu pazarlardaki gelişim potansiyelini erken dönemde tespit ettik ve ürünlerini Türkçe ve Arapça dillerinde sunan Avrupa'nın ilk oyun şirketleri arasında yer aldık. Oyunlarımız Orta Doğu ve Kuzey Afrika'da çok popüler olduğu için yeni oyunlarımızın çevirisini yapıp oralara da sunacağız ve uzun vadede başarı yakalamayı ve oyunlarla eğlence sunmayı hedefleyeceğiz.

Goodgame Studios COO ve ortak kurucusu Dr. Christian Wawrzinek etkileyici büyüme oranından memnun: "2009'da şirketi kurduğumuzdan bu yana oyuncu sayımız tutarlı bir şekilde artıyor ve agresif pazarlama stratejimiz ve yeni pazarlara açılmamız sayesinde yeni kayıt sayımız büyümeye devam edecek. Yeni oyuncular elde etmenin bir başka yolu da portföyümüzü genişletmek. Bu tarafta az sayıda yüksek kaliteli oyunlar yayınlamaya odaklanıyoruz."

Okuyucu Yorumları