Dünyanın en iyi kamerası Galaxy S7 edge'de!

Yapılan testler, Galaxy S7 edge'in bu konuda zirvede olduğunu adeta tescil etti!

S7 edge, tescilli en iyi!

Teknoloji devi Samsung, aslında amiral gemisi modellerinin tescilli olarak dünyanın en iyi kameralarına sahip seçilmesine yabancı değil. Zira geçtiğimiz yıl kullanıma sunulan Galaxy S6 edge'in DxOMark'ta test edilen mevcut cihazlar arasında en iyi kameraya sahip olduğu açıklanmış ve altı ay sonra da bu ünvan Galaxy S6 Edge+ için kullanılmıştı. Yeni amiral gemisi Galaxy S7 edge'te de bu tablonun sürdürüldüğü anlaşılıyor.

Bu alandaki güvenilir testleriyle bilinen DxOMark, yaptığı en güncel testler sonucunda Galaxy S7 edge'i pazardaki en iyi kameraya sahip akıllı telefon ilan etti. Derinlikli fotoğrafçılık ve video kayıt teknolojisi üzerinden detaylı bir tahlil yapan DxOMark, bu analizlerin sonucunda Samsung'un en yeni amiral gemisinin kamerasının hem gün ışığında hem de düşük ışıklı ortamlarda harika bir kamera performansı sunduğunu tespit etti. Cihaz söz konusu testte 88 puan alarak diğer modellerin hepsini geride bırakmayı başardı.

DxOMark'ın Galaxy S7 edge'te övdüğü özellikler arasında, kamerasının hızlı ve doğru otomatik odaklanma mekanizması, başarılı flaş performansı ve hem fotoğraflar hem de videolarda çok düşük parazitin bulunması gibi unsurlar yer alıyor.

Elbette söz konusu kamera mükemmel değil. Buna göre tungsten ışığı altında yapılan fotoğraf çekimlerinde görüntülerdeki ekstra sarı renk bir kusur olarak göze çarpıyor. Ayrıca dinamik sahnelerin kaydedilmesi esnasında da düşük ışıklarda titreşimler göze çarpıyor.

Okuyucu Yorumları