Elmaslarla kaplı çok garip bir BlackBerry!

BlackBerry Bold'un Tellor sürümü elmaslarla süslendi, ortaya en garip BlackBerry çıktı...

En garip BlackBerry!

Kullanıcılar cep telefonu satın alırken pek çok kıstası göz önünde bulundururlar. Kimisi kameralı telefonlara odaklandığından satın alma kararını alırken telefonların dahili kamerasının megapiksel değerine dikkat eder. Bir diğer kısım ise bir telefonda başka donanımsal özellikler arar. Ancak cep telefonu pazarına baktığımızda rakip telefonların donanımsal özelliklerinin birbirine oldukça benzer olduğunu fark ediyoruz. İşte böyle durumlarda bazı şirketler, rakiplerinden sıyrılabilmek için telefonlarının tasarımlarına odaklanırlar ve farklı tasarımlarıyla kullanıcıların ilgisini üzerlerine çekmeye çalışırlar.

BlackBerry Tellor da tasarımıyla öne çıkan, ancak bu işi biraz da abartan bir telefon. BlackBerry Bold'un çok özel bir sürümü olan ve sınırlı sayıda üretilen BlackBerry Tellor'un en önemli özelliği ise QWERTY klavyesinin hemen altındaki panele yerleştirilen 205 adet minik elmas.

Şimdilik ürünün fiyatıyla ilgili yapılan herhangi bir resmi açıklama yok, ancak BlackBerry Tellor'ın en az 8.000 Euro'luk bir fiyat etiketiyle satışa sunulması bekleniyor.

CHIP Online notu:
Kıymetli taşlarla süslenmiş lüks cep telefonu modellerini daha önce çok gördük. Ama bu kez karşımızda en iyi iş telefonlarından biri olan BlackBerry Bold var. Eğer bir iş adamı olsanız ve BlackBerry Bold satın almak isteseniz, acaba böyle parıl parıl bir model hoşunuza gider miydi? Açıkçası bizim gitmezdi...

Okuyucu Yorumları